Poliția Arad caută șefi!

De Ioana Costas
16Comentarii
Poliția Arad caută șefi!
© În căutarea unor șefi Foto: V.O.
Inspectoratul de Poliție Județean Arad caută șefi după ce a rămas fără un adjunct și fără șefi de servicii și birouri.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad duce lipsă de… șefi. Nu am fi crezut că ajungem să scriem așa ceva, dar unul dintre cele două posturi de adjunct al inspectorului șef este vacant din luna aprilie, când împuternicirea pe șase luni a comisarului șef Vramiță Florin a expirat și nu a mai fost prelungită. De atunci, postul este liber. Pentru a fi ocupat este necesar ca mai marii de la București să organizeze un concurs, lucru care întârzie să se întâmple, astfel că IPJ Arad „șchioapătă” de un picior, lipsindu-i un adjunct. Reamintim că celălalt post de adjunct este ocupat de comisarul șef Nicolae Bătrân.

Singuri la concurs

În ultima perioadă, mai multe posturi de conducere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au fost scoase la concurs, așa cum se poate vedea pe pagina de internet a instituției (n.r. ar.politiaromana.ro). Este vorba despre Biroul Rutier – Poliția Municipiului Arad, unde s-a scos la concurs funcția de șef birou. Pentru această funcție s-a înscris la concurs (doar) doi ofițeri: comisar șef de poliție Doru Ivan și comisar de poliție Vărcuș Florin Ovidiu, în momentul de față împuternicit în această funcție. La concursul pentru ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad s-a înscris un singur candidat – căruia ar trebui să-i fie foarte ușor să obțină funcția, mai ales că nu se înghesuie nimeni alături de el să participe la concurs -, fiind vorba despre comisar șef de poliție Jurcă Vasile. La Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în urma concursului organizat – și la care s-au prezentat subcomisar Popovici Tiberiu Mihai, comisar Suciu Dan, comisar Meșter Mircea și comisar Grui Călin Florin – funcția de șef serviciu a revenit comisarului Grui Călin Florin care a obținut nota 7,87, fiind declarat admis. Pentru ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul Cazier Judiciar Statistică și Evidențe Operative s-a prezentat un singur ofițer. Este vorba despre comisarul șef de poliție Hadjia Ioan, care a obținut nota 9,17. Ultimul Serviciu care își caută șeful este cel de Comunicații și Informatică. La concurs s-au înscris doi candidați: subcomisarul Mihailovici Maria și comisarul șef Crăciun Cozmin, care, însă, a fost invalidat, astfel că nu va mai participa la concurs.

Concursurile pentru ocuparea acestor posturi (în afară de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciul Cazier Judiciar Statistică și Evidențe Operative) vor avea loc zilele următoare. Vă vom ține la curent cu rezultatele acestora.

Taguri: , , ,


16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor