Poliţist de la Rutieră, implicat într-o tamponare la Horia! Reacţia poliţistului, surprinsă de localnici

Reactualizat la:
Poliţist de la Rutieră, implicat într-o tamponare la Horia! Reacţia poliţistului, surprinsă de localnici
© SURSA VIDEO: www.pacaliti.net
Un video în care este surprins un poliţist de la Rutieră Arad şi un alt conducător auto, la câteva minute după ce maşinile pe care le conduceau au fost implicate într-o tamponare, a fost trimis, miercuri dimineaţa, pe adresa redacţiei aradon.ro.

În cele patru minute surprinse de, cel mai probabil, un localnic, pot fi văzuţi şi auziţi cei doi protagonişti ai tamponării care a avut loc în 26 aprilie, în satul Horia. Cei doi discută aprins despre cui îi aparţine vina, iar la un moment dat spiritele se încing, iar poliţistului îi scapă porumbelul din gură. Nervii poliţistului de la Rutieră pot fi oarecum justificaţi: maşina lui este singura care a suferit avarii în urma tamponării. De menţionat este faptul că poliţistul se afla în timpul său liber şi conducea maşina personală.

SURSA VIDEO: www.pacaliti.net

La începutul filmării, poliţistul şi şoferul se ceartă cu privire la viteza cu care se deplasa primul. Şoferul îl acuză pe poliţist că a avut viteză, la care ofiţerul izbucneşte: „Ai tu radar în p…?! Sau de unde ştii cu ce viteză m-am dus!?”.
Şoferul poate fi auzit spunând: „Eu semnalizez stânga şi el intră în depăşire”.
„Da’să nu te uiţi tu în oglindă când schimbi direcţia de mers!!!”, spune, la un moment dat, ofiţerul. Şoferul îi răspunde spunând că „am pus semnalizarea”. „Lasă-mă amu’! Mă iei tu pe mine cu abureli”, vine replica poliţistului. Şoferul nu se lasă şi acuză: „O zburat de acolo! Ăsta e nebun! O depăşit ca nebunu’ ”.

Disputa, cu privire la cine şi cum a depăşit şi la vinovăţie, a fost tranşată, cel mai probabil de poliţiştiu care au efectuat cercetări la fața locului.
Vom reveni cu punctul de vedere oficial al IPJ ARAD cu privire la această tamponare.


UPDATE. Reprezentanţii IPJ Arad au precizat pentru Jurnal Arădean/Aradon că poliţistul a evitat impactul cu o maşină, ajungând astfel într-un şanţ. „Ofiţerul de Poliţie conducea autoturismul proprietate personală pe drumul judeţean 709, dinspre Arad spre Şiria, iar pe raza localităţii Horia, intenţionând să depăşească un autoturism care a semnalizat dreapta a fost surprins de faptul că şoferul autoturismului respectiv a virat brusc la stânga fără a semnaliza şi a asigura moment în care, pentru a evita coliziunea, a virat la stânga intrând în şanţ”, a declarat inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale la maşina poliţistului.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor