Poliţişti maghiari pe străzile Aradului

De Ioana Costas
29Comentarii
Poliţişti maghiari pe străzile Aradului
Poliţiştii maghiari vor patrula alături de cei arădeni pe străzile oraşului nostru. La fel, şi poliţiştii arădeni vor patrula în judeţul Békés.

Totul, într-un schimb de experienţă care va avea loc timp de aproape o lună. „În perioada 25 iulie- 21 august a.c., poliţiştii arădeni şi cei din judeţul Békés, Ungaria, au din nou ocazia de a avea un schimb de experienţă, în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a acţiunilor comune desfăşurate sub genericul <<ESTIVAL>>, în vederea prevenirii şi scăderii numărului de infracţiuni specifice sezonului, atât în România, cât şi în Ungaria”, anunţă IPJ Arad. La ce misiuni vor lua parte poliţiştii mahiari? Reprezentanţii IPJ Arad spun că aceştia „vor participa împreună cu agenții de poliție arădeni, la activităţi curente de menținere a ordinii și liniștii publice. Similar, în județul vecin din Ungaria, poliţiştii arădeni participă la acţiuni de patrulare pe ştrandul din localitatea Gyula și în zonele adiacente acestuia şi la activităţi specifice de menţinere a ordinii publice în zonele des frecventate de turişti români”. De se execută astfel de schimburi de experienţă? „Întreaga perioadă de desfăşurare a activităţilor de cooperare în patrule mixte româno-maghiare constituie un bun prilej pentru realizarea unui schimb de experienţă şi bune practici, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, în beneficiul reciproc al tuturor celor responsabili cu menţinerea ordinii şi siguranţei publice”, explică cei de la IPJ Arad.

4bekes29Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor