Pompierii în sărbătoare

Pompierii în sărbătoare
ARAD – 1 martie, Ziua Internaţională a Protecţiei Civile, a fost marcată cum se cuvine de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad (I.S.U.A.), care, aşa cum ne-au obişnuit şi până acum, au susţinut o serie de aplicaţii şi dezbateri explicative cu privire la importanţa acestei zile. |video|video|video

Relaţii de cooperare

Sunt ani buni deja de când Protecţia Civilă din România a stabilit relaţii de cooperare cu multe instituţii similare din Europa şi întreaga lume. La nivelul municipiului nostru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a stabilit la rândul său o serie de colaborări fructoase cu unităţile similare din ţările vecine, în vederea optimizării desfăşurării activităţilor specifice.

Tot în cursul zilei de ieri s-a făcut bilanţul activităţilor desfăşurate, la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor, iar I.S.U.A. a fost felicitat pentru întreaga sa activitate.

Prezent la eveniment, Gavril Popescu, prefectul Aradului a precizat: „Am ţinut cu tot dinadinsul să fim prezenţi alături de colegii noştri, şi cu acest prilej doresc să felicit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, pentru întreaga activitate desfăşurată. În calitate de prefect, poate cel mai semnificativ aspect prevăzut în fişa postului este colaborarea cu I.S.U.A., care la modul concret este una foarte strânsă”.

Felicitaţi

La rândul său preşedintele CJA, Iosif Matula, a adăugat: „ Felicit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, de la inspectorul şef, Marcel Lucaciu, până la întreg personalul unităţii, pentru activitatea lor, riscantă şi nevăzută de multe ori, care însă ne permite nouă, cetăţenilor, să fim liniştiţi.

Consiliul Judeţean va sprijini financiar tot ce este legat de acest domeniu”. După felicitările de rigoare, pompierii au continuat aplicaţiile specifice în curtea unităţii, cu simularea stingerii unui incendiu, intervenţii în caz de de forţă majoră, etc.

Cosmin Mihuta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !