„Popică”, nemulţumit de croatul Pocuca

5Comentarii
„Popică”, nemulţumit de croatul Pocuca
MONEASA – Directorul tehnic al FCM UTA crede că fundaşul ar fi trebuit să se opereze încă în decembrie.

Ionuţ Popa, directorul tehnic al echipei UTA, şi-a exprimat o singură nemulţumire referitoare la stagiul de pregătire al elevilor săi: „Este vorba despre Pedrag Pocuca. Acesta ar fi trebuit să se opereze în decembrie, nu să fie acum în pat la Belgrad, sau unde o fi, şi să nu ştim când va începe antrenamentele. Evident nu va ţine pasul, iar în aceste condiţii nu va juca în primele trei etape din retur”. În rest, „Popică” este satisfăcut de băieţi: „Nu este nimic deosebit, nici anormal în ceea ce fac ei. Îi aşteaptă noi zile grele, mai ales că au acumulat deja peste 75 de kilometri de alergări”.

Îi răspunde lui D. Mitu

„Îmi doream câţiva jucători experimentaţi, valoroşi şi de caracter, în jurul cărora să crească tinerii. De aceea a venit Marius Mitu, de aceea l-am vrut şi pe Tameş. Mă bucur că s-a încadrat rapid şi sper să nu ne înşelăm în privinţa lui. Am văzut că există unii, precum Dumitru Mitu, care fac tot felul de declaraţii pe această temă. Bebe Mitu este un fotbalist pe care îl apreciem, însă noi căutam fotbalişti care să aibă tot ce poate fi mai bun” – adaugă Popa.

Mai este loc în lot

Lotul de jucători pare definitivat, totuşi directorul tehnic nu s-ar supăra dacă s-ar găsi un fundaş central matur, de picior drept. Popa este conştient de concurenţa pe posturi, considerând-o benefică şi subliniază că puţine echipe au ocazia să se laude cu un număr de 8-9 juniori. Subiectul promovare nu a fost ocolit: „Financiar vorbind, nu ne permitem să atacăm promovarea. Strict sportiv, nu suntem între primele 3-4 formaţii. Totuşi… fiecare meci îl vom trata precum o finală. Eu vreau să câştig mereu şi, mai ales, vreau să fac echipă. Dacă planul întocmit împreună cu Alexandru Meszar, legat de eliminarea datoriilor, rămâne în picioare, avem speranţe ca în 1-2 ani să fim puternici, să revenim unde am fost odată”.

A.H.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor