Porta KMI România SRL, unul dintre cei mai mari producători de uși din Europa, caută

Porta KMI România SRL, unul dintre cei mai mari producători de uși din Europa, caută
persoane dedicate pentru ocuparea următoarelor posturi:

vopsitor

controlor calitate

operator cnc

confectioner articole speciale din lemn

manipulant marfuri

electrician

BENEFICII: – Salariu de încadrare motivațional, în funcțir de pregătirea profesională – Contract de muncă pe perioadă nedeterminată – Program de lucru de 8 ore pe zi, în 2 schimburi – Bonus lunar de productivitate de până la 15% din salariul de încadrare – Bonus lunar de prezență de 140 lei brut – Primă de acomodare în valoare de 400 lei net, acordată la 3 luni de la angajare – Primă de recomandare în valoare de 400 lei net pentru ecare persoană recomandată – Tichete de masă în valoare de 15 lei pe zi – Prime de sărbători – Transport gratuit – Beneecii medicale pentru angajați și copii minori ai acestora – Activități sportive la care pot participa toți angajații.

Date de contact: E-mail: recrutare@portaarad.ro tel. 0735 318 566, 0257 274 400 Zona Industrială N-V, str. III nr. 11, Arad

descarcare-50Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !