Posibilă grevă pe patru roţi

Posibilă grevă pe patru roţi
Posibilă grevă pe patru roţi
ARAD – Patronatele transportatorilor ameninţă cu blocarea drumurilor în cel mai scurt timp.

Tranportatorii sunt hotărâţi să demareze procedurile legale pentru a intra în protest, dacă până la jumătatea lunii martie guvernanţii nu vor găsi soluţii optime la problemele ridicate de transportatori.

Deşi marţi transportatorii ar fi trebuit să se întâlnească cu Ministrul Transporturilor şi cu Ministrul Finanţelor, la dezbatere nu au participat decât secretari de stat din cele două ministere.

Acest fapt nu a făcut decât să acutizeze criza în care se află în acest moment transportatorii. Aceştia solicită în mod clar eliminarea rovinietei şi a accizelor din combustibil. Şi infrastructura ocupa un loc fruntaş printre revendicările transportatorilor, aceştia subliind că sunt profund nemulţumiţi de starea actuală a infrastructurii.

În plus transportatorii sunt cer guvernanţilor să modifice legislaţia în vigoare astfel ca rambursarea Taxei pe Valoare Adăugată să se facă în cel mult 30 de zile.

„În cazul în care probleme noastre nu vor fi luate în seamă de Guvern şi nu se vor găsi soluţii optime, nu ne vom opri la consultpri ci vom face toate demersurile necesare pentru a declanţa proteste”, precizează şi reprezentantul transportatorilor din Arad, Cosmin Galu.

Situaţia poate deveni şi mai dramatică, în cazul în care transportatorii vor desfăşura proteste ample chiar în perioada summitului NATO.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase