Poştaşi premiaţi de ziarul Adevărul

1Comentariu
ARAD – Cei trei factori poştali care au fost recompensaţi de ziarul Adevărul cu câte o bicicletă, ca urmare a numărului mare de abonamente încheiate la cotidianul nostru pentru luna în curs, au şi intrat în posesia premiului.

Mariana Ana Neag, din Zimandu Nou, lucrează ca factor poştal de 17 de ani şi ne-a declarat că nu a trăit încă bucuria unei recompense pentru munca depusă: „Acum mă pot declara unul dintre cei mai norocoşi factori poştali. Ţin să mulţumesc în mod special atât abonaţilor, cât şi ziarului Adevărul pentru acest premiu”.

Cel de-al doilea câştigător, Vasile Zuzeac, din Agrişu Mare, lucrează la poştă de aproape 18 ani şi este primul lui premiu din cariera de poştaş: „Mă bucur foarte mult pentru premiu şi pot să vă spun că abonaţii mei apreciază foarte mult ziarul Adevărul pentru profesionalismul cu care este conceput”.Cătălin Botloc, din Almaş, a avut şi el norocul de a se număra printre câştigătorii lunii martie: „Lucrez ca poştaş de cinci ani şi mă bucur foarte mult pentru bicicletă. Îmi va fi de mare ajutor”.

din Almaş, a avut şi el norocul de a se număra printre câştigătorii lunii martie: „Lucrez ca poştaş de cinci ani şi mă bucur foarte mult pentru bicicletă. Îmi va fi de mare ajutor”.din Zimandu Nou, lucrează ca factor poştal de 17 de ani şi ne-a declarat că nu a trăit încă bucuria unei recompense pentru munca depusă: „Acum mă pot declara unul dintre cei mai norocoşi factori poştali. Ţin să mulţumesc în mod special atât abonaţilor, cât şi ziarului Adevărul pentru acest premiu”.

Cel de-al doilea câştigător, Vasile Zuzeac, din Agrişu Mare, lucrează la poştă de aproape 18 ani şi este primul lui premiu din cariera de poştaş: „Mă bucur foarte mult pentru premiu şi pot să vă spun că abonaţii mei apreciază foarte mult ziarul Adevărul pentru profesionalismul cu care este conceput”.

Cătălin Botloc, din Almaş, a avut şi el norocul de a se număra printre câştigătorii lunii martie: „Lucrez ca poştaş de cinci ani şi mă bucur foarte mult pentru bicicletă. Îmi va fi de mare ajutor”.

din Almaş, a avut şi el norocul de a se număra printre câştigătorii lunii martie: „Lucrez ca poştaş de cinci ani şi mă bucur foarte mult pentru bicicletă. Îmi va fi de mare ajutor”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor