Potențialul investițional al Aradului, promovat de CCIA la Verona

Potențialul investițional al Aradului, promovat de CCIA la Verona
Gheorghe Seculici şi Iustin Cionca încearcă să reactiveze relația cu mediul de afaceri italian din regiunea Veneto.

Președintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Arad, Gheorghe Seculici, participă, în perioada 28-30 iunie, la o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Camerei de Comerț din regiunea Veneto, Italia, cu reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și cu primarul Veronei și președintele regiunii Veneto.

„În județul Arad avem 168 de investitori din Verona. Asta înseamnă aproape un sfert din totalul investitorilor italieni din Arad! Relațiile dintre Verona și Arad au generat, cu mai bine de două decenii în urmă, proiectul centrului expozițional Expo Arad Internațional. Am venit în Italia cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, să reactivăm această relație importantă cu mediul de afaceri italian din regiunea Veneto. Este o întâlnire de lucru inițiată de noi si mă bucur că administrația județeană a venit alături de Camera de Comerț”, declară preseșintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

În prima zi a deplasării delegația arădeană a avut întâlniri cu investitori din domeniul turismului, cu precădere agroturism, și din domeniul construcțiilor.

„Obiectivul nostru este de a promova potențialul investițional al Aradului în mediile antreprenorial și administrativ ale Regiunii Veneto, de a observa exemple de bune practici, dar și de a contura cadrul unor colaborării în domeniul organizării târgurilor și expozițiilor”, afirmă președintele CCIA Arad.

5ccia 5ccia2 5ccia3 5ccia4 5ccia5 5ccia6 5ccia70Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !