Poveștile lui Moș Crăciun

De L.N.
Spectacol interdisciplinar
Spectacol interdisciplinar
Spuse de copiii din Cercul de jurnalistică, coordonat de prof. Manuela Codrean.

„Poveștile lui Moș Crăciun” au fost relatate recent în Sala festivă a Palatului Copiilor Arad prin intermediul unui spectacol interdisciplinar. Cercul de jurnalistică, coordonat de către prof. Manuela Codrean și cercul de chitară aflat sub îndrumarea prof. Paul Edeleni, au fost gazdele acestei serbări speciale, dedicate Nașterii Domnului Iisus Hristos.

Am venit să colindăm

Începând cu cei mai mici de clasa pregătitoare până la cei mai mari de liceu, fiecare copil a spus o poezie creată special pentru acest eveniment. Prezentatorii festivității au fost elevii de gimanziu și liceu din cadrul Cercul de jurnalistică. Spectacolul a început cu primele strofe ale colindei „Domn, Domn, Să-nălțăm”, după care copiii din clasele pregătitoare și întâi au recitat câte o poezie. Au urmat elevii de la cercul de chitară, care au interpretat melodia „Jingle Bells”, iar pe parcursul spectacolului această structură s-a repetat, astfel spectatorii au fost încântați atât de colindele cântate de „corul jurnalistic”, cât și de cele în format acustic, interpretate de cei de la cercul de chitară, respectiv Ioana Vântu, Mara Broscățan, Ingrid Istrate și Andrei Manea.

Moș Crăciun nu ne-a uitat

Festivitatea s-a încheiat prin recitarea de poezii de către cei care au prezentat momentele din spectacol, și anume Raluca Ballai din clasa a V-a, Isabel Petrișor din clasa a VI-a, Andreea Rus (clasa a VII-a), Giulia Ghender (clasa a VII-a), Diana Truță (clasa a XI-a) și Nica Liana din clasa a XII-a. Organizatorii le mulțumesc părinților pentru încrederea și susținerea acordată.

Cu Moş Crăciun

Evenimentul s-a desfășurat în prezența lui Moș Crăciun care a asistat la prestația micilor artiști și ulterior a dăruit fiecăruia un cadou.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !