Prefectul ascute cuţitele

5Comentarii
Prefectul ascute cuţitele
Prefectul ascute cuţitele
ARAD – Prefectul s-a decis să dea, totuşi, replică atacurilor venite din partea politicenilor PD, deşi a ţinut să precizeze că „nu comentez declaraţiile politice”.

Gavril Popescu a punctat iniţial faptul că „pot să observ şi cred că poate să observe foarte multă lume că există o agresiune la nivel de declaraţii care vizează instituţia prefectului şi prefectul.

Eu însă nu respect decât legea şi fac tot posibilul ca la nivel de Arad să nu avem situaţii în care legislaţia şi tot ce înseamnă legile UE să fie respectate”.

Dezinformări

Ulterior, însă, prefectul a ţinut să precizeze că „agresiunile se manifestă într-un fel în care se spun foarte multe minciuni, dezinformări. Îi atenţionez pe unii să nu se mai obosească, căci voi milita pentru respectarea legii în continuare.

Pot să vă spun că nu Prefectura a făcut legea pentru vânzarea cabinetelor medicale din ţară, sau de fond funciar şi nu vreau să-mi pun întrebarea de ce unii parlamentari se întreabă de ce pun legea în aplicare”.

Oficialul a negat şi faptul că a fost atenţionat ca urmare a declaraţiilor făcute în ceea ce priveşte Consiliul Concurenţei, insistând pe faptul că e vorba aici „de o dezinformare totală”.

Casaromul şi revelionul

Gavril Popescu nu s-a oprit însă aici şi a ţinut să precizeze că „voi întreba şi voi cere în continuare răspunsuri la toate activităţiile din consiliile locale” şi că vrea să primească date clare despre Revelion: „Eu, în continuare, voi întreba de toţi banii folosiţi la Revelion. Să se spună, în continuare, cum au fost folosiţi”.

Oficialul a precizat că aşteaptă şi răspunsul consilierilor locali, la prima şedinţă ordinară, în problema hotărârii CLM privind Casarom, înainte de a o ataca în instanţă.

Se fac valuri

„Sunt discuţii şi la alte nivele, se fac valuri dar vreau să-i atenţionez pe cei în cauză că pe mine nu mă sperie aceste lucruri, care nu au nici un efect asupra mea. Dacă ar fi avut ceva de discutat ar fi venit la masa discuţiilor. Indiferent ce se va întâmpla, vă pot spune că nu voi abdica de la drumul pe care l-am ales”.

Prefectul nu a vrut însă să facă publice numele celor care „fac valuri la alte nivele” pentru a-i strica imaginea, susţinând că nu se va împiedica de ce spun „alde Ioneşti, Georgeşti, Popeşti sau ştiu şi eu ce altă mandibulă”.

A.B.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor