Pregătire practică în Cipru

De Vasile Filip
Pregătire practică în Cipru
© Participanţi la practica din Cipru
În cadrul proiectului Erasmus+ „Economie durabilă prin formarea de resurse umane profesionale”.

30 de elevi din clasa a XI-a, calificarea „Tehnician în activităţi economice”, au efectuat, recent, stagii de pregătire practică în cadrul proiectului Erasmus+ „Economie durabilă prin formarea de resurse umane profesionale” în companii şi instituţii din Phafos, Cipru.

Proiectul a urmărit creșterea gradului de pregătire al elevilor, prin desfășurarea de activităţi în cadrul unei companii reale, cu rolul de a oferi viitorilor absolvenți acele competențe profesionale practice care sunt cerute de angajatori.

Realizarea unui stagiu de pregatire practică în cadrul unei firme reprezintă un avantaj competitiv pentru viitorii absolvenți deoarece le permite să vină în contact cu viitorii angajatori și le facilitează cunoașterea cerințelor pe care aceștia le vor formula în vederea angajării. În acelaşi timp, participanţii la stagiul de formare vor fi motivați să adopte un comportament necesar pentru a face față provocărilor și schimbărilor sociale, economice, tehnologice și de mediu.

Parteneri

Parteneri în acest proiect au fost Camera de comerţ şi industrie Paphos-Cipru, Cda College din Nicosia Cipru şi Rivensco Consulting Ltd Nicosia Cipru.

Cipru 20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !