Pregătiţi de Târgul de primăvară

4Comentarii
Pregătiţi de Târgul de primăvară
ARAD – 36 de căsuţe vor fi amplasate pe platformele din faţa Primăriei în perioada 27 martie-11 aprilie.

Primăria Arad a decis: va organiza, cu ocazia SărbătorilorPascale, Târgul de Primăvară. Evenimentul se va derula în perioada 27 martie-11 aprilie iar vizitatorii târgului vor putea achiziţiona de aici ouă încondeiate, flori, decoraţiuni, icoane, jucării, obiecte de anticariat şi antichităţi, cozonaci, dulciuri şi alte produse de sezon. În cadrul târgului vor avea loc zilnic spectacole susţinute de copiii de la şcolile şi grădiniţele arădene.

Târgul de Primăvară va pune la dispoziţia comercianţilor 36 de căsuţe care vor fi instalate pe cele două platforme din faţa Primăriei, aşa cum s-a întâmplat cu ocazia Târgului de Crăciun: 22 în faţa Primăriei şi alte 14 pe strada Romul Veliciu.

Cei care vor să-şi expună marfa în căsuţe se pot înscrie începând de luni, 15 martie, la Primăria Municipiului Arad, la Serviciul Relaţii cu Publicul. Căsuţele vor fi închiriate solicitanţilor în ordinea numerelor de înregistrare a cererilor.

Dispoziţie de primar

Cererile-tip vor fi însoţite de autorizaţiile de funcţionare cu viza pe anul 2010 sau, după caz, de copii după actele doveditoare pentru desfăşurarea legală a activităţii comerciale. La cerere se va ataşa lista produselor comercializate şi fotografii ale produselor, în format electronic sau pe suport de hârtie. Orarul de funcţionare al căsuţelor (între orele 11 şi 23), alături de datele de mai sus, au fost stabilite prin dispoziţie de primar. Tot acolo sunt enumerate şi lista obiectelor ce pot fi vândute în faţa Primăriei Arad, obligativitatea ca vânzătorii să poarte ecusoare etc.

Stradă închisă

Deşi nu este menţionat nici în comunicat şi nici în dispoziţie, târgul va duce cu sine, mai mult ca sigur, închiderea unei străzi din Arad. Este vorba de strada Romul Veliciu, pe care vor fi amplasate 14 din cele 36 de căsuţe.

JA – A.B.D.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor