Prelungire la Erasmus

Prelungire la Erasmus
Arad – Comisia Europeană a acordat Universităţii Aurel Vlaicu din Arad Carta Erasmus pentru învăţământ continuu, ceea ce reprezintă de fapt dreptul universităţii de a participa la cea ce-a doua etapă a programelor Erasmus.

Astfel s-a prelungit termenul de participare la programe derulate prin Comisia Europeană până în anul 2013 pentru instituţia arădeană de învăţământ superior.

„În cadrul programelor Erasmus la care am participat din 2003 până acum, conduita şi rezultatele noastre au fost apreciate, astfel că iată, acum, am primit această cartă care ne permite accesul la granturi europene cel puţin până în anul 2013” , a explicat rectorul UAV.

Prof. univ. dr. Lizica Mihuţ a mai spus că această cartă reprezintă o recunoaştere a activităţii universităţii pe toate componentele sale şi prelungirea termenului de participare în acest program asigură existenţa instituţiei pe piaţa europeană a învăţământului superior.

Ca să exemplifice importanţa acestei acceptări, rectorul UAV a prezentat o invitaţie pe care au primit-o de la prestigioasă universitate italiană, invitaşie de a participa la deschiderea anului universitar, ce va avea loc conform reglementărilor lor în luna ianuarie. „Dacă nu am fi fost incluşi în acest program, probabil că nu am fi fost invitaţi”, a mai explicat aceasta.

C.A.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !