Premiată cu 200 de lei noi

Premiată cu 200 de lei noi
Arădeanca Lucia Maxim, câştigătoarea concursului „Învaţă să trăieşti!” va folosi banii pentru a-şi cumpăra cărţi.

Arădeanca Lucia Maxim a fost premiată, ieri, cu 200 RON pentru câştigarea concursului „Învaţă să trăieşti!”. „O să merg să-mi cumpăr două-trei cărţi cu aceşti bani pentru că, fiind pensionară, nu-mi prea permit altfel să mă apropii de cărţi” – mărturiseşte norocoasa câştigătoare.

Ea a decis să intre în competiţia organizată de ziarul Adevărul şi Crucea Roşie Arad după ce o prietenă de-a sa a câştigat, în urmă cu câteva săptămâni, o cafetieră la „Cuvinte norocoase”. „M-am ambiţionat şi i-am zis «Las’ că-ţi arăt eu!». Aşa că am completat talonul şi m-am înscris în concurs. Şi… iată că i-am arătat eu prietenei mele!” – povesteşte Lucia Maxim. Ironia sorţii, tocmai prietena a fost cea care a anunţat-o că a câştigat… „Dar s-a bucurat şi ea pentru mine” – completează norocoasa.

Lucia Maxim este decisă acum să participe şi la alte concursuri organizate de Adevărul, în special la „Cuvinte norocoase” pentru că oricum completează integramele. „Şi sudoku, şi integramele sunt foarte binevenite în ziar, fiind pentru noi, pensionarii, un exerciţiu al minţii pe care trebuie să îl facem zilnic” – opinează proaspăt premiata câştigătoare. Ea are 60 de ani şi, înainte de pensionare, a lucrat la Consiliul Judeţean Arad.

Proiect

Concursul „Învaţă să trăieşti!” a fost organizat de ziarul Adevărul în parteneriat cu filiala judeţeană de Cruce Roşie şi a fost finanţat, printr-un proiect, de Fundaţia Alcoa SUA. Scopul proiectului, încheiat cu ocazia acestui concurs, a fost prevenirea consumului de droguri şi educarea tinerilor pentru o viaţă sexuală sănătoasă.

D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !