Premiaţi de „Jurnal arădean”

Premiaţi de „Jurnal arădean”
ARAD – Câştigătorii concursuluiDesenează-ne felicitarea de Paşti” au primit daruri de la Iepuraş

De curând s-a finalizat concursul „Desenează-ne felicitarea de Paşti!”. Aşa cum am mai informat, premiul I a fost câştigat de Pleşca Diana (11 ani, elevă la Şcoala Generală „Avram Iancu” Arad), premiul II i-a revenit lui Gubatik Attila (de la Grădiniţa PP 22 Arad) iar premiul III l-a obţinut  Romina Glevan (de la Centrul „Ghiocelul” Arad).

Cei trei câştigători au venit joi la redacţie pentru a-şi ridica premiile. A fost şi pentru noi un prilej de a-i cunoaşte mai bine.

Diana, ocupanta primului loc, ne-a mărturisit că a concurat şi la ediţia de anul trecut dar nu a luat nici un premiu. În urmă cu câtva timp a citit în ziar – familia fiind abonată la „Jurnal arădean” – anunţul despre concurs, şi-a pregătit desenul şi l-a trimis la redacţie. Ea este elevă în clasa a V-a la Şcoala Generală „Avram Iancu”, desenează şi la şcoală dar îi plac mai multe materii.

Attila, este în grupa pregătitoare la Grădiniţa PP 22 Arad şi lucrează cu educatoare Camelia Moler tot felul de combinaţii de culori (el preferă roşul – că-i place focul). „Cami mi-a luat desenul şi l-a dus dar m-am bucurat că am câştigat”, ne-a spus laureatul de pe locul doi.

Bucurie mare a fost mai ales pentru Romina, cea de-a treia pe „podium”. Ea învaţă la domiciliu iar recuperarea şi activităţile psihoeducative şi socializare le face la Centrul „Ghiocelul”al DGASPC Arad. „Noi am făcut un concurs pe centru şi am ales câştigătorii, ne spune Nicoleta Barbu, şeful centrului. Între aceştia a fost şi Romina. Ne bucurăm că a luat premiu şi la «Jurnal arădean». Am  vrut să le oferim şi lor şansa ca la orice copil şi Romina a dovedit că poate. Vreau să îndemn şi alţi părinţi care au copii în situaţia aceasta să participe la viaţa socială obişnuită”

În final, cei trei copii au primit darurile de la Iepuraş.

JA -V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !