Premieră AJF Arad: Cupa Satelor!

De Daniel Scridon
2Comentarii
Premieră AJF Arad: Cupa Satelor!
© Adi Lucaci
De la instalarea lui Adi Lucaci în funcţia de preşedinte, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a ieşit din „groapa lui Cura”. AJF-ul a ieşit din insolvenţă, a câştigat proiecte importante la Consiliel Judeţean şi Consiliul Local Municipal, unicat pentru fotbalul românesc, iar planurile de viitor sunt extrem de generoase.

Un astfel de proiect îndrăzneţ, prin care se doreşte atragerea tinerilor din zonele rurale pe terenul de fotbal, este şi Cupa Satelor. Iată câteva detalii importante legate de competiţia care va avea loc în cursul lunii iulie.

Pot participa echipe formate din jucători nelegitimaţi şi legitimaţi având vârsta de peste 14 ani, cu menţiunea că, toţi componenţii lotului, vor avea domiciliul în localitatea respectivă (inclusiv cu domiciliul flotant aplicat pe o perioadă mai mică de un an). Înscrierile se fac la sediul AJF până în data de 23.06.2017.

Dosarul de înscriere va conține un tabel cu maxim 20 jucători, la care vor fi anexate copiile xerox ale cărţilor de identitate și adeverințe medicale cu mențiunea – APT PENTRU EFORT FIZIC – Viza medicală va fi aplicată pe tabel în dreptul fiecărui jucător şi va avea semnătura, parafa medicului şi perioada pentru care a fost acordată.

Funcţie de numărul echipelor care doresc să se înscrie, AJF Arad va publica sistemul de desfăşurare, regulamentul, formularele de înscriere.

Pentru mai multe detalii pot fi contactaţi: Mako Andras (tel. 0742.316 680) şi Sfăt Gheorghe (tel. 0745.701 896).

Taguri: , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor