Premieră în Arad! De azi, poți să devii proprietarul unei superbe case, rezervând-o ferm cu doar 500 euro! Doar în Romana Residence

Reactualizat la:
Premieră în Arad! De azi, poți să devii proprietarul unei superbe case, rezervând-o ferm cu doar 500 euro! Doar în Romana Residence
Un vechi proverb spune: trăiește-ți viața, nu-ți trăi visul! Noi, cei din Romana Residence știm că visul multor arădeni este de a se muta la casă, de a avea curte și grădină frumos amenajate. Astfel, am lansat în premieră, unul dintre cele mai flexibile sisteme de finanțare pentru ca oricine își dorește o casă nouă, să aibe posibilitatea de a o rezerva chiar azi!

Practic, se adreseasă celor care poate încă nu dispun de avans sau mai trebuie să aștepte o anumită perioadă până la acceptare creditului sau vânzarea apartamentului dar își doresc să beneficieze de toate avantajele rezervării din timp a casei: termen mai scurt până la predare, variante personalizate de finisare și dotare dar nu în ultimul rând garanția din partea dezvoltatorului de menținere rezervată a casei până la debutul plății efective. Avantajul imediat: își împlinesc chiar azi visul de a avea propria casă!
Este un sistem valabil pentru oricare dintre metodele de achiziție: plată cash, credit ipotecar, Programul Prima Casă, rate direct la dezvoltator – fără bănci, toate metode personalizabile în funcție de venituri.

Romana Residence, cartier rezidențial nou localizat acolo unde ai totul asigurat!
Pentru că știm că ești un om activ, pentru care frumusețea vieții înseamă să te poți bucura în egală măsură de relaxarea naturii și facilitățile orașului, pentru că știm că preferi mai degrabă să petreci timp cu cei dragi decât să-l pierzi în drum spre casă sau că, mai bine pleci într-un sejur decât să cheltui prea mult pe transport și utilități. Pentru că știm toate acestea dar mai ales, în urma unor studii bine realizate am ales să poziționăm Romana Residence în zona Grădiște, la ieșire din oraș pe partea dreaptă, o nouă zonă rezidențială, poate cea mai promițătoare zonă de locuit a Aradului.
Din Romana Residence îți garantăm că ajungi în 5 minute în centru, dar mai mult decât atât îți garantăm o investiție durabilă a casei, o construcție care nu își va pierde valoarea financiară ci din contră va deveni tot mai valoroasă odată cu evoluția cartierului!

Case deosebite dotate cu tehnologia iCasa: investiție avantajoasă de la 65.500 euro.
În Romana Residence ai posibilitatea de a alege între mai multe modele de case, individuale, duplex sau înșiruite cu prețuri cuprinse între 65.500 euro și 82.000 euro. La fiecare casă ai inclus terenul, cota TVA 5%, finisarea la gri a interioarelor (parter + etaj), dotarea completă a băilor, centrale termice și electrice montate, calorifere și aparataje de calitate superioară. La exterior, casa este finisată integral, la fel și carport-ul și zona de acces unde sunt aplicate inclusiv pavelele și bordurile.
De asemenea, toate casele sunt dotate cu tehnologia iCasa, inovația 2015 în materie de protecție a locuinței.

Nu ai vizitat încă Romana Residence? Te așteptăm chiar azi să îți alegi modelul de casă potrivit ție! Programează o vizionare: 0720 400 289 / 0728 458 458 / www.romanaresidence.roCitiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor