Premii cu impresii de vacanţă

1Comentariu
Premii cu impresii de vacanţă
ARAD – Astăzi, la sediul redacţiei, au fost premiaţi câştigătorii concursului „Vacanţa cu J.A.”, organizat de ziarul nostru.

În vară, ziarul nostru a lansat  un concurs cu premii având ca temă „Vacanţa cu J.A.”.

Câştigătorii ediţiei din acest an au fost, după cum v-am mai informat: Pelea Sanda-Ileana, cl. a VIII-a, Gr. Şc. „M. Viteazul” Ineu (locul I);  Vali Beraru, Arad (locul II); Dance Daniela, Şc. Gen. nr. 5 Arad  (locul III); Andrei Simon, cl. a VIII-a C, Şc. Gen. nr. 5 Arad; Puie Oana, cl. a VIII-a E, Şc. Gen. „Sfânta Ana” Sântana, Rodica Potocean, Arad (menţiuni); Nini Ştefan, cl. a III-a B la Şc. Gen. nr. 5 Arad (premiu special pentru cel mai tânăr concurent).

Şase dintre ei s-au prezentat ieri la redacţie pentru a-şi ridica premiile. Nini Ştefan ne-a spus că îi place limba română dar este pasionat şi de desen, având lucrări expuse în clasă şi pe holul şcolii. Rodica Potocean, este pensionară, a lucrat toată viaţa ca inginer la „Vagoane”. Pe vremuri a publicat în suplimentul „Cariatide” şi când a aflat de concursul nostru s-a hotărât să ne trimită o poezie. „Tata a fost cel mai bucuros” (de premiu n.r.) – ne-a mărturisit Oana Puie, de la care am mai aflat că a participat de două ori la olimpiada naţională de limba şi literatura română şi a fost îndrumată de profesorul ei, Aron Bonţ, să participe la concurs. Andrei Simon este pasionat de sport, îi place matematica şi fizica dar îi dă târcoale şi… arta plastică. Desenul pe care ni l-a trimis a fost inspirat de vizita pe care a făcut-o în Tunisia. „Am vrut să vă împărtăşesc şi dumneavoastră câteva trăiri din vacanţa mea” – aşa şi-a motivat Daniela Dance participarea la concurs. Am mai aflat că îi place „Româna” şi este la prima ei participare la o astfel de întrecere.

Câştigătoarea premiului I, Pelea Sanda-Ileana, este pasionată de lectură şi scrie proză în timpul liber şi mai ales când se pregăteşte pentru olimpiadă. Şi anul acesta a participat la faza naţională a olimpiadei de limba şi literatura română, la Suceava, de unde s-a întors cu o menţiune.

Unii au fost însoţiţi de părinţi sau bunici iar cei de la „Generală 5” au venit într-un  grup – condus de prof. Cornelia Mureşan – în care alături de premianţi s-au aflat şi elevele Diana Berevean şi Maria A. Briciu, care au apărut în pagina specială dedicată concursului.

V.F.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor