Premii de Crăciun

Premii de Crăciun
Adevărul le-a răsplătit pe trei din cele patru câştigătoare, pentru felicitările realizate. 

Vesele, volubile şi cu o privire extrem de luminoasă, au venit să-şi ridice premiile. Este vorba de câştigătoarele concursului „Desenează felicitarea de Crăciun a ziarului Adevărul”.

Ana Maria

Ana Maria Barti are nouă ani şi este elevă în clasa a III-a C la Şcoala „Ion Creangă” din Curtici. Vestea că a câştigat marele premiu al concursului nostru a luat-o pe neaşteptate.

„Eu am şi uitat că am trimis felicitarea la ziar, pentru concurs! Nu m-am aşteptat deloc să câştig” – mărturiseşte Ana-Maria. Prima care a aflat a fst şefa mamei ei, de la Poştă. Apoi, tatăl s-a dus la şcoală şi a început să răsfoiască ziarul în faţa ei şi a colegilor. „Aşa am aflat că am câştigat. Şi m-am bucurat foarte mult” – spune fetiţa.

În felicitarea pe care a realizat-o, Ana Maria şi l-a imaginat pe Moş Crăciun mergând cu sania peste sat. Ei îi place foarte mult să deseneze – o face aproape zilnic – şi îi place să-ncerce mereu şi mereu ceva nou. Astfel a reuşit să obţină efecte artistice uimitoare desenând cu… lac de unghii! Pe lângă desen şi pictură, câştigătoarei noastre îi place să cânte, să danseze şi chiar să joace fotbal.

Dana

A câştigat locul I al concursului nostru, dar, fiind bolnavă, nu a putut veni personal să-şi ridice premiul. A apelat la prof. Florica Pop – director al Clubului Copiilor din Sebiş – pentru a o reprezenta.

Daniela Ana are 11 ani şi este elevă în clasa a V-a A la Grupul Şcolar Industrial din Sebiş. De asemenea, ea frecventează cu regularitate „Atelierul fanteziei” din cadrul Clubului Copiilor. Îi place foarte mult să picteze, dar iubeşte, de asemenea, dansul modern. „Este o fire melancolică, dar e o fată foarte harnică şi muncitoare. Şi este o elevă silitoare” – spune prof. Florica Pop referindu-se la Dana.

Roxana

„M-am gândit să fac un om de zăpadă pentru că aşa se face iarna!” – explică, inocent, Roxana Jurcuţa, imaginea pe care a realizat-o pentru felicitarea de Crăciun a ziarului Adevărul. Lucrarea sa a obţinut locul al doilea din concurs.

Roxana are nouă ani şi este elevă în clasa a III-a C la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Arad. A venit să-şi ridice premiul împreună cu învăţătoarea Alina Luluşan şi o parte dintre colegii de clasă. Mulţi dintre ei au participat la concurs la îndemnul profesoarei de religie. „Nici n-am ştiut că aş putea să şi câştig ceva. M-am gândit că doar voi participa şi… gata!” – povesteşte Roxana. Dar acum, că tot a câştigat un premiu, ar vrea să-l dedice tatălui ei care, de curând, şi-a sărbătorit ziua de naştere. „Este cadoul meu pentru el” – spune fetiţa.

Roxana se numără printre cei mai buni elevi din clasă. „Învaţă foarte bine” – ne asigură învăţătoarea. Acasă, este un copil cuminte. După ce-şi termină lecţiile, îi place să se joace cu prietenele şi cu păpuşile.

Andreea???

O aşteptăm, în continuare, la redacţie, pe Andreea Giorgiana Vand din Luncşoara pentru a-şi ridica premiul cu care o răsplătim pentru câştigarea locului III la concursul „Desenează felicitarea de Crăciun a ziarului Adevărul”.

D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !