Premiile festivalului de folclor

La Centrul Militar Arad s-a desfăsurat, recent, cea de-a 12-a editie a Festivalului de folclor „Asa-i jocul pe la noi”, în organizarea Palatul Copiilor si Elevilor Arad.

Cu toate că, din cauza grevei profesorilor, formatiile de renume din tară si-au anulat participarea, spectacolul a fost o reusită, prin aportul a opt ansambluri, printre care: Călusarii din Ineu, Ghiocelul din Sântana, Junii Podgoriei din Ghioroc, Siriana Siria, Păstrătorii Traditiei din Pecica, Dans de Mai din Dombegyhaza Ungaria si Plaiurile Bistritei din Bacău.

Formatiile din Arad s-au pregătit cu dansuri influentate de cunoscutii coregrafi Viorel Nistor, Cornel Petescu si Toma Draia.

Marele premiu a revenit ansamblului Vidreana de la Palatul Copiilor Arad, pentru prestatie scenică bogată, formatie care si-a însusit si trofeul pentru cea mai bună orchestră.

Cu trofeul pentru popularitate a fost răsplătit ansamblul Siriana Siria, iar diploma pentru prezentare scenică a revenit formatiei Ghiocelul din Sân-tana.

Premiul pentru cel mai bun solist a fost acordat unui număr de trei copii: Pale Laviniu, din Siria, Bâc Adrian si Lungu Daciana, de la Palatul Copiilor Arad.

Au mai fost recompensati cu premii speciale Clubul Copiilor din Pecica, Junii Podgoriei din Ghioroc si Ghiocelul din Sântana.

www.adevarul.arad.ro
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !