Preşedintele FRF vine, marţi, la Arad!

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
Preşedintele FRF vine, marţi, la Arad!
Răzvan Burleanu va participa la festivitatea de înmânare a certificatelor de absolvire a cursului de Administrator de structuri sportive organizat în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu”, dar şi la inaugurarea sediului AJF Arad, reabilitat cu sprijin finaciar de la Federaţie.

Aşa cum a promis la momentul demarării cursului de specializare în Management Sportiv – Administrator de structuri sportive, organizat de Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, preşedintele Răzvan Burleanu va fi prezent, marţi, în oraşul nostru la festivitatea de absolvire. El va fi însoţit de Gabriel Bodescu, secretar general adjunct şi Florin Şari, manager responsabilitate socială şi bună guvernanţă în cadrul FRF. După o întâlnire de lucru cu rectorul UAV, prof.univ.dr.ec. Ramona Lile, de la ora 11.30 vor fi înmânate certificatele de absolvire pentru ocupaţia „Administrator structuri sportive”, cod COR 143115, cu avizul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Muncii, Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Vorbim despre cei 28 cursanţi ai primului modul.

De la ora 15.45, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad – care va fi inaugurat oficial cu această ocazie – are loc întâlnirea dintre reprezentanţii cluburilor divizionare din fotbalul judeţean şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. „Suntem onoraţi să îl avem, din nou, în mijlocul nostru pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, cel care a fost iniţiatorul proiectului prin care AJF Arad a primit 45.000 de lei din partea Federaţiei pentru amenajarea interioară a sediului în care ne desfăşurăm activitatea” – spune Adrian Lucaci, preşedintele AJF Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !