Primăria Arad dă o avere pe bilete de avion

De Alin Gherasim
11Comentarii
Primăria Arad dă o avere pe bilete de avion
Aproape un milion de lei este dispusă să achite municipalitatea pentru bilete de avion interne şi externe.

Cei din Primăria Arad au de gând să călătorească mult, foarte mult cu avionul. Instituţia pune la bătaie nu mai puţin de 990.000 de lei, plus TVA, adică peste 1,2 milioane de lei, pentru achiziţia biletelor de avion pentru următorii patru ani. Ce urmăreşte primăria? „Achiziţionarea serviciilor de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, în funcţie de necesităţile specifice şi în limita bugetului alocat, după caz, pentru demnitari, personalul autorităţii contractante şi/sau pentru implementarea proiectelor cu finanţare din fonduri externe, la clasa economic, clasa business, cu week-end şi fără week- end. Aceste deplasări sunt caracterizate prin faptul că nu pot fi determinate exact datele de călătorie, nici numărul lor şi nici numărul de participanţi. În cele mai multe cazuri, emiterea biletelor de transport se face pe baza rezervărilor solicitate, însă există şi cazuri în care, datorită situaţiilor neprevăzute, independent de voinţa autorităţii contractante, se vor solicita modificări în rezervările iniţiale. Numărul de locuri, numele pasagerilor şi datele de călătorie vor fi precizate cu exactitate la data achiziţionării biletelor”, după cum se arată în documentele care însoţesc anunţul de licitaţie.

O grămadă de bilete

După cum am precizat deja, nu se ştie numărul exact de bilete de avion care vor fi cumpărate. Dar, dacă este cazul, Primăria Arad este dispusă să cumpere până la 1.475 de bilete de avion în următorii patru ani. „Cantitatea previzionată de bilete de avion care se estimează că vor fi achizi­­ţionate pe durata întregului a­­cord-cadru este de minim 150 (120 interne şi 30 externe) şi maxim 1.475 (1.200 interne şi 275 externe) bilete de avion. Pentru un singur contract sub­­secvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru, cantitatea previzionată este de minim 40 (30 interne şi 10 externe) şi maxim 365 (300 interne şi 65 externe) bilete de avion. Contractele subsecvente vor respecta condiţiile acordului cadru care va fi încheiat şi cu respectarea prevederilor caietului de sarcini. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 243.000 lei fără TVA. Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 28.500 lei fără TVA. Valoarea estimată a acordului cadru este între 102.000 lei şi 990.000 lei fără TVA”, se mai arată în anunţul de licitaţie.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor