Primăria mai poate da 100.000 de dolari

25Comentarii
Primăria mai poate da 100.000 de dolari
Gheorghe Falcă a anunţat investiţiile la stadionul UTA şi faptul că se mai pot da bani.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă a organizat, vineri, la prânz, o Conferiţă de presă, chiar la sediul clubului UTA, în care a anunţat care au fost investiţiile de până acum la stadion, dar şi faptul că se mai pot accesa 100.000 de dolari, dacă UTA va veni cu un proiect, care este – am aflat – o simplă formalitate, iar conducătorii „Bătrânei Doamne” se vor grăbi deoarece primesc şi asistenţă din partea Primăriei.

Falcă a anunţat că nocturna costă peste 36 de miliarde de lei vechi şi va funcţiona începând cu 1 mai 2008. Apoi, a spus că tabela de marcaj are preţul de 6 miliarde de lei vechi şi va fi amplasată pe locul celei actuale, deşi se vorbea că va exista o nouă locaţie, deasupra tribunei a II-a.

Deşi termenul la care trebuie să fie dată în folosinţă este 15 aprilie, primarul speră ca tabela să fie instalată la meciul cu Oţelul Galaţi. Stâlpii de la nocturnă se vor instala între peluze deoarece când încep lucrările la stadion, pentru ridicarea de peluze noi, acestea vor ajunge în spatele porţilor. UTA a cerut tot fel de derogări de la FRF – din cauza lucrărilor – şi la fel va face şi pe viitor, când se vor construi noile peluze.

Gală K1 la Arad

Gheorghe Falcă a fost însoţit, la clubul UTA, de către cel mai tare organizator de gale K1, Eduard Irimia. Acesta a anuţat că Aradul va găzdui prima gală de K1 din istoria oraşului.

„Vor fi prezenţi, la această gală, cei mai tari luptători din România: Ciprian Sora, Daniel Ghiţă şi „Pitbull” Atodiresei. În plus va putea fi văzut şi concetăţeanul vostru, Adrian Buda” – a spus Irimia. Organizatorul galei a anuţat că şi ceilalţi combatanţi, din străinătate, vor fi de primă mână.

L.S.25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor