Primăria nu renunţă la premii şi prime

20Comentarii
Primăria nu renunţă la premii şi prime
ARAD – Au tăiat pe unde au putut, dar nu au renunţat de tot la premii şi prime pentru angajaţi. Este vorba de mai marii Primăriei, care au prevăzut bani la buget pentru atenţii către angajaţi.

Din totalul cheltuielilor de personal planificate pentru anul în curs, în sumă de 17.560.00 lei, 800.000 lei reprezintă primele de vacanţă care vor fi alocate în 2010, 600.00 lei premiile din fondul de salarii, două milioane lei alte drepturi salariale etc. La premiile şi primele de mai sus se adaugă şi banii pe care Primăria trebuie să îi plătească consilierilor locali pentru activitatea lor (250.000 lei), contribuţiile la fondul de şomaj, sănătate, pensii etc. Desigur, suma cea mai mare – peste zece milioane lei – reprezintă salariile celor 673 de angajaţi ai Primăriei Arad.

Şi angajaţii primarului

Pentru personalul angajat în cadrul aparatului de specialitate al primarului sunt puşi deoparte 73.000 lei, nici de aici nefiind uitate primele de vacanţă (1.200 lei), premiile (2.200 lei), salariile şi contribuţiile la stat. Primarul are trei angajaţi în cadrul aparatului de specialitate.

Oficialii Primăriei susţin faptul că sumele prevăzute pentru cheltuielile de personal sunt identice cu cele din 2009.

JA – A.B.D.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor