Primăria scoate la licitaţie 110 maşini

9Comentarii
Primăria scoate la licitaţie 110 maşini
ARAD – Vehiculele ridicate de pe domeniul public vor fi valorificate de Municipalitate prin licitaţie.

110 vehicule. Atâtea maşini vrea Primăria Arad să vândă la licitaţie publică şi nu e vorba de orice maşini, ci de cele abandonate pe domeniul public. Primăria le cere acum aleşilor să voteze un proiect de hotărâre cu privire la “adoptarea Caietului de sarcini privind valorificarea prin vânzarea la licitaţie publică a vehiculelor ridicate în baza Legii nr. 421/2002, H.G. nr. 156/2003 şi H.C.L.M. nr.

128/2007″. Primăria vrea să vândă toate maşinile pe care le-a declarat fără stăpân sau abandonate pe domeniul public şi pe care le-a ridicat anul trecut.  Cele 110 maşini au fost trecute în domeniul privat al municipiului, libere de orice sarcină, şi au fost evaluate pe baza unei expertize de specialitate. Pe moment ele sunt depozitate în depozitul de maşini abandonate din Micălaca.

Maşinile au fost evaluate

Caietul de sarcini va fi supus la vot peste o lună, după ce proiectul va sta la transparenţă decizională, şi curpinde o serie întreagă de reglementări legate de momentul licitaţiei, cine poate participa şi în ce condiţii, când se va desemna câştigătorul, momentul la care maşinile pot fi examinate etc. De pildă, cel care va câştiga licitaţia va fi obligat să semneze contractul de vânzare-cumpărare şi să achite integral preţul adjudecat al bunului în termen de 10 zile calendaristice de la data licitaţiei, iar predarea bunului se va face tot în termen de zece zile. Dacă după împlinirea acestui termen, vehiculele adjudecate în urma licitaţiei nu vor fi preluate, proprietarul va achita o taxă de depozitare de 100 lei/zi.

La fier vechi

Maşinile care nu vor putea fi valorificate prin această procedură urmează să fie date la fier vechi, sau mai exact, cum se precizează în raport “vor fi predate unei unităţi de colectare şi valorificare a deşeurilor”.

JA – A.B.D.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor