Primarii, chemaţi la instruire

Primarii, chemaţi la instruire
ARAD - Primarii din judeţ au fost convocaţi la CJA la o instruire pentru accesarea de fonduri pe Măsura 125 – Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii.

„Plafonul minim acceptat pentru un proiect finanţat prin Măsura 125 este de 5.000 de euro – această sumă reprezentând valoarea totală eligibilă a proiectului. Sprijinul public acordat în cadrul Măsurii 125 va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru investiţiile de utilitate publică care deservesc întreaga comunitate şi 75% din totalul cheltuielilor eligibile pentru investiţiile de utilitate publică, care deservesc o parte din comunitate. În acest caz, ajutorul public acordat nu va putea depăşi 750.000 euro/proiect”, a precizat Cristian Drăgan, vicepreşedintele CJA.

JA – S.B.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase