Primarul de la Gurahonţ a câştigat procesul cu Consiliul Local

25Comentarii
Primarul de la Gurahonţ a câştigat procesul cu Consiliul Local
ARAD. Tribunalul Arad a anulat Hotărârile luate de către Consiliul Local Gurahonţ în luna august, în absenţa primarului Gheorghe Florea.

Acesta le-a atacat în contencios, pe motiv de nerespectare a prevederilor Legii transparenţei, motiv invocat şi de către Tribunal în luarea deciziei.Hotărârile anulate se referă la : predarea sălii de sport către Grupul Şcolar Ioan Buteanu; anularea protocolului de administrare a parcului dendrologic de către Universitatea Oradea; înstrăinarea clădirii Unităţii de Asistenţă Medico-Socială; destinarea unor clădiri care urmau a fi preluate de la CFR. Cel mai important, a fost stopată privatizarea spitalului de la Gurahonţ.

Primarul spune că „procesul de privatizare va fi reluat, pentru că este singura şansă de salvare, însă în condiţiile legii şi cu bune intenţii„. Deasemenea, spune primarul, „aştept ca acei consilieri care au încălcat legea să demisioneze, iar din partea celor trei consilieri PNL care, din neştiinţă sau cu bună ştiinţă au votat împotriva legii, să nu mai facă tot felul de demersuri pe la partid ca să scape de excludere, pentru că tot nu vor scăpa”.

În altă ordine de idei, Gheorghe Florea speră că, „trecând peste supărarea pricinuită de faptul că nu le-am dat clădirea UAMS, să administreze în continuare unitatea, cu păstrarea profilului”.

JA-S.T.25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor