Primavara frumoasa in Via Carmina – 5 case vandute in ultimele doua saptamani!

Reactualizat la:
Primavara frumoasa in Via Carmina – 5 case vandute in ultimele doua saptamani!

Lansată în urmă cu două săptămâni, odată cu demararea lucrărilor de construcţii într-o nouă zonă a cartierului Via Carmina, modalitatea de achiziţionare a caselor cu plata în rate fără avans a fost deja aleasă de cinci familii. Lucrările avansează pe zi ce trece, iar oamenii interesaţi să locuiască la casă, într-o zonă nepoluată şi ferită de traficul urban, vizitează cartierul în număr tot mai mare.

Rezultatele obţinute în vânzări ne confirmă că am reuşit să ieşim, cu succes, în întâmpinarea clienţilor noştri, atât din punct de vedere financiar, prin această modalitate de plată în rate fără avans, cât şi din punct de vedere al ofertei locative. Am lansat în această primăvară 3 modele noi de case, care sunt foarte bine optimizate atât din punct de vedere al calităţii locuirii, cât şi al preţului.”, afirmă Dorin Cura, Manager Marketing – Vânzări.

Casa Studio este o casă duplex practică şi comodă, cu o suprafaţă construită de 141 de metri pătraţi, având 3 dormitoare, unul dintre ele fiind la parter. Este o casă la un preţ atractiv, pentru familii tinere, ce apreciază dinamismul şi utilitatea. Vezi aici mai multe detalii.

Casa Gloria este cea mai spaţioasă, având o suprafaţă construită de 157 de metri pătraţi, ideală pentru o familie cu doi sau chiar trei copii, care au la dispoziţie curtea proprie pentru a se juca în siguranţă, într-un mediu curat. Mai multe amănunte aici.

Casa Diana este noul model de casă individuală, un cămin cald, un loc de refugiu alături de familie. Având o suprafaţă construită de 149 de metri pătraţi, casa Diana este foarte cochetă şi la un preţ atractiv. Vezi aici mai multe detalii.

Modalitatea de achiziţie a noilor modele de case în rate, fără avans, oferită de Via Carmina este valabilă pe perioadă limitată, doar până la 31 iulie 2014, în limita disponibilităţii. Pentru a afla preţurile caselor şi alte detalii, sunteți invitați să luați legătura cu Adela Rab la 0736.300.600, adela.rab@viacarmina.ro sau cu Iulia Tokarski, 0733.44.88.88, iulia.tokarski@viacarmina.ro

Taguri: , , , ,


Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor