Probleme cu sediul

ARAD – În maximum 15 luni, Direcţia Muncii trebuie să părăsească clădirea în care funcţionează.

Sediul în care îşi desfăşoară activitatea reprezintă o problemă cât se poate de reală atât pentru Direcţia de Muncă şi Incluziune Socială, cât şi pentru Agenţia pentru Prestaţii Sociale. În prezent, cele două instituţii funcţionează pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 20, într-o clădire care afost retrocedată vechiului proprietar: Camera de Comerţ Arad.

Conform unei hotărâri de guvern, chiriaşilor le este permis să mai stea aici timp de trei ani, în schimbul a 7-8 euro/mp. Întrebarea este începând de când se calculează cei trei ani. „Noi spunem că din momentul emiterii deciziei de retrocedare, adică martie 2007, proprietarii susţin o altă dată, dinaintea emiterii deciziei” – precizează Daniela Bătrân, director al Direcţiei Muncii. Oricum s-ar socoti, termenul scadent nu e chiar atât de departe, iar soluţii pentru un alt sediu nu se întrevăd deloc. „Nu ştim ce vom face în privinţa sediului” – spune Diana Spiridon, director al Agenţiei pentru Prestaţii Sociale.

Reamintim, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) şi-a desfăşurat activitatea în aceeaşi clădire de pe strada Gheorghe Lazăr şi s-a confruntat cu aceeaşi problemă. Însă conducerea CJP Arad a reuşit să obţină finanţare de la Casa Naţională de Pensii pentru achiziţionarea unui imobil pentru sediu şi, din luna mai a acestui an, s-a şi mutat în spaţiul de pe strada Voluntarilor nr. 2A.

D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !