Problemele neprevăzute au scumpit lucrările

1Comentariu
Problemele neprevăzute au scumpit lucrările
ARAD – Investiţii mai costisitoare decât s-a stabilit iniţial în infrastructura de apă şi canalizare a judeţului. De vină sunt… problemele neprevăzute care au apărut în timpul derulării lucrărilor.

Prin Hotărârea Consiliului Judeţean, votată de aleşi la finele lunii iulie, a fost aprobat Planul de Investiţii pe acest an pentru lucrări pe domeniul public al Consiliului Judeţean Arad, care se realizează din fondurile de Întreţinere, Înlocuire şi Dezvoltare, şi a fost alocată suma de 9.411.003 (inclusiv TVA). Patru luni mai târziu, aleşii au fost chemaţi să majoreze cu peste un milion de lei suma prevăzută în buget pentru investiţii.

„Lucrările cuprinse în acest plan sunt realizate atât în antrepriză de către diverse firme de construcţii selectate prin licitaţii publice, cât şi în regie proprie, de către CAA. Datorită problemelor apărute pe parcursul acestui an în derularea acestor lucrări au fost şi sunt necesare modificări atât ca structură, cât şi ca valoare. Astfel, a fost necesară majorarea sau micşorarea valorii la unele lucrări, renunţarea la executarea altora, înlocuirea acestora cu alte lucrări apărute ca necesitate pe parcursul anului”, se subliniază în documentaţia aprobată de aleşi la finele lunii trecute.

Valoarea planului de investiţii pe anul 2010 se modifică de la 9.411.003, inlcusiv TVA, la 10.724.030 lei.

JA – S.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor