Profita acum! La Via Romana ai pana 10 % discount la apartamentele achizitionate luna aceasta

Profita acum! La Via Romana ai pana 10 % discount la apartamentele achizitionate luna aceasta
Începutul de an este întotdeauna un prilej de bucurie, un moment în care fiecare dintre noi ne reînnoim planurile, visele şi dorinţele. Dacă şi visul tău pentru anul acesta este acela de a avea propriul tău apartament, acum este momentul să ţi-l împlineşti.

Până la 31 ianuarie 2014, toate apartamentele Via Romana se vând cu până la 10% discount. În plus te bucuri de metode flexibile de cumpărare şi finanţare garantată pentru o perioadă de până la 8 ani, indiferent că vorbim de rate la dezvoltator, creditul Prima Casă, credit bancar sau surse proprii.

Via Romana este unul dintre cele mai bine construite proiecte rezidenţiale din ultimii ani, din Arad. La 3 ani de la debutul construcţiei şi la 6 luni de la finalizare, ansamblul este locuit în proporţie peste 75%, cei care locuiesc aici fiind convinşi de faptul că dincolo de preţurile avantajoase, apartamentele Via Romana sunt apartamente moderne, spaţioase, călduroase şi bine făcute.

Via Romana este un ansamblu rezidenţial potrivit tuturor, de la familii cu copii până la tineri căsătoriţi, studenţi sau seniori, aici fiind locul perfect pentru a-ţi construi o viaţă frumoasă, liniştită şi sigură. Iar unul dintre cele mai importante avantaje ale faptului că vorbim despre apartamente bine construite, sunt facturile reduse la utilităţi. Locuind aici, nu vei mai avea grija cheltuielilor cu încălzirea sau electricitatea. Consumul si costurile sunt, in mod proportional, raportate economic la calitatea de a locui in apartamentele Via Romana.

Te aşteptăm să ne vizitezi, să ne cunoştem şi să îţi alegi apartamentul perfect pentru tine și cei dragi. Profită de ultimele 2 săptămâni de discounturi speciale şi vei face cea mai bună afacere a începutului de an.

Sună chiar azi la 0736 300 400 / 0720 400 289

www.viaromana.ro