Proiect: oamenii produc rezultatele!

De Andreea Pintea
1Comentariu
Proiect: oamenii produc rezultatele!
Peste 500 de persoane vor fi calificate în cadrul unui proiect european câștigat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

ARAD. Calificarea forței de muncă este una dintre problemele mediului de afaceri, iar Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a reușit să obțină finanțarea europeană pentru un proiect care presupune specializare și calificare atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. „România profesională – Resurse umane competitive în regiunea Vest”, este proiectul co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, în valoare de 2.535.443.60 lei, ce se va derula în perioada iunie 2018 – mai 2019.

Obiective și grup țintă

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea competenţelor profesionale din Regiunea Vest şi furnizarea de instrumente, metode şi practici standard de management al resurselor umane şi de condiţii de lucru îmbunătăţite. Proiectul îşi propune formarea profesională a 504 persoane şi sprijinirea a 54 de IMM-uri pentru planificarea strategică în vederea adaptării la schimbare şi la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv.

Grupul ţintă este format din persoane din următoarele categorii: manageri (angajaţi care asigură managementul strategic şi care ocupă poziţii de management), antreprenori care îşi gestionează propriile afaceri şi angajaţi din departamentele de resurse umane.

„Conform analizelor contextului regional s-a desprins nevoia sprijinirii întreprinderilor mici şi mijlocii, atât pentru creşterea numărului de firme, cât mai ales pentru creşterea ratei de supravieţuire a acestora pe piaţă. Proiectul oferă un set complet şi complex de cursuri şi servicii care vor contribui la dezvoltarea tuturor competenţelor şi aptitudinilor necesare pentru a asigura competitivitatea firmelor şi adaptarea la sectoarele cu potenţial competitiv”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Cursuri de leadership

„Oamenii sunt cei care produc rezultate. Am pregătit cursuri axate și pe nevoile angajatorilor, cum ar fi cele de leadership, coaching și public speaking. Sunt cursuri care poate nu sunt la fel de cunoscute de public larg, dar o pregătire în aceste direcții asigură o dezvoltare personală care va duce la companii profitabile. De asemenea, ne vom axa și pe sustenabilitatea în sectorul IMM, o problemă extrem de importantă”, a punctat Dorina Pușcaș, manager de proiect.

Detalii și înscriere

Cursurile se adresează angajatorilor și angajaților din cele patru județe din Regiunea Vest: Timiş, Arad, Hunedoara și Caraș Severin. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0257.208.800, email: ccia@ccia-arad.ro.

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor