Proiect social „Antidrog, Provita”

De Vasile Filip
2Comentarii
Un proiect apreciat
Un proiect apreciat
La Centrul social – misioanar „Sf. Vasile cel Mare” din Parohia Ortodoxă Șepreuș.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, Sectorul Social Filantropic și Misionar, în colaborare cu Agenția Națională Antidrog și voluntarii provita, a continuat implementarea proiectului social „Antidrog, Provita” la Centrul social – misioanar „Sf. Vasile cel Mare” din Parohia Ortodoxă Șepreuș, Protopopiatul Arad.

Proiectul social s-a desfășurat joi, 10 septembrie, și vizează îmbunătățirea relațiilor din familie, școală, mediu social, finalitatea lui fiind orientarea tinerilor spre domenii sănătoase atât din punct de vedere trupesc cât și sufletesc, benefice pentru viitorul lor, având ca rezultat principal scăderea numărului de avorturi și de consumatori de stupefiante, în rândul tinerilor.
Programul s-a desfășurat cu implicarea deosebită a vrednicului părinte paroh Florin Horațiu Borca. „Majoritatea dintre voi dragi copii sunteți la vârsta la care aceste lucruri auzite astăzi aici vă dau de gândit și ar fi bine să le împărtăși și prietenilor și colegilor pe mai departe. Realitatea în care trăim, de multe ori este cruntă și de aceea este bine să fiți informați, să știți să hotărâți pentru voi, pentru viața voastră de aici înainte. Viața este darul lui Dumnezeu iar omul, trup și suflet, este creat de Dumnezeu. Această activitate desfășurată astăzi se înscrie în jurul activităților educative și non formale pe care le desfășurăm aici, la centrul nostru social. Aducem mulțumiri pentru toate informațiile oferite tinerilor în cadrul proiectului, extrem de importante pentru societatea în care trăim și în care o să trăim de aici înainte. A fost o întâlnire benefică”, a menționat părintele paroh.

Coordonatori

Coordonatorul acestor activități este P.C. pr. Gabriel Mariș consilier social al Arhiepiscopiei Aradului, având colaboratori pe dl. Florin Bîșcă de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și d-na Anamaria Jitea reprezentanta activităților provita „Alege Viața” din școlile arădene.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor