Proiectul imobiliar My Way a răspuns la întrebările primelor persoane care au decis să achiziţioneze un apartament aici. What is your way?

Reactualizat la:
Proiectul imobiliar My Way a răspuns la întrebările primelor persoane care au decis să achiziţioneze un apartament aici. What is your way?
Proiectul My Way Residence face parte din portofoliul unui dezvoltator imobiliar din Arad şi beneficiază de o poziție privilegiată, având în preajmă tot ceea ce avem nevoie zilnic, economisind astfel timpul şi folosindu-l în avantajul nostru. Aici facem referire la retaileri prezenţi în vecinătatea proiectului, a scolilor, sală de sport, Bistro, salon de înfrumuseţare, stadionul Gloria dar nu în ultimul rând este la 1 minut de teatrul Ioan Slavici ce se află în centrul oraşului.

1

Ansamblul are acces la una din principalele căi de circulație ale oraşului. Mai mult, se află aproape și de stația de tranvai.

2trei

Proiectul My Way Residence situat în Calea Romanilor Nr 13 , Arad: (Parter +ET I + ET II + ACCES ACOPERIS) mai are disponibil apartamentul de la Et II (150 MP ), fiecare nivel este compus dintr-un singur apartament.

img_20170309_120512

Acoperisul poate fi transformat intr-o gradină cu un view de 180 °, o zonă intimă şi de liniste ce poate concura cu o zi de plajă la piscină.

piscina-terasa

Etajul I si II au la baza un concept de exclusivitate, doar doua apartamente in bloc unul / etaj. Fiecare etaj poate fi open space ( gen Loft) sau compartimentat dupa preferintele cumparatorului. Aceste doua apartamente sau Office, au suprafeţe de 150 mp fiecare.

Contact : 0746 557 596

 

Taguri: , ,