Proiectul „Ora de nutriție”

Proiectul „Ora de nutriție”
Proiectul „Ora de nutriție”, inițiat de către Asociația Activ pentru Comunitate, crește din ce în ce mai mult, atingându-și scopul într-un mod eficient. Astfel, în perioada septembire – noiembrie 2016, vor fi desfășurate o altă serie de activități specifice, care sunt dedicate tinerilor – elevi și studenți – din municipiul și județul Arad.

În conformitate cu obiectivele proiectului câștigat, vor fi realizate workshop-uri interactive, teoretice și practice care cuprind activități educaționale non-formale privind adoptarea unui stil de viață sănătos. Acest mod de viață poate fi susținut printr-o alimentație corectă și un program de activitate fizică echilibrat și are ca scop prevenirea problemei excesului de greutate în rândul tinerilor arădeni.

„Sunt foarte bucuros de faptul că am reușit să câștigăm un proiect la nivel național. Ora de nutriție, din această toamnă, este finanțată de Ministerul Tineretului și Sportului, ca urmare a Concursului Național de Proiecte de Tineret 2016. Finanțarea acestui proiect confirmă încă o dată faptul că este nevoie de dezvoltarea unor activități pe această tematică, prin care să se urmărească informarea, conștientizarea și educarea tinerilor asupra beneficiilor adoptării unui stil de viață sănătos și echilibrat. În cazul proiectului nostru, au fost propuse activități care vor fi realizate într-un cadru non-formal. Tinerii implicați în proiect vor participa la diferite tipuri de workshop-uri interactive, atât teoretice, cât și practice, prin care încercăm să îi orientăm către o alimentație echilibrată și către practicarea de activități fizice.

Activitățile propuse în proiect vor fi desfășurate pentru un număr de minim 500 de beneficiari direcți din cel puțin 10 instituții de învățământ diferite din municipiul și județul Arad. Noi vom promova toate activitățile desfășurate atât prin intermediul paginii de facebook a asociației, cât și prin portalul on-line dedicat proiectului – http://oradenutritie.activpentrucomunitate.ro/

Nu doresc să dezvălui prea multe dintre suprizele pregătite pentru participanți, dar sunt convins că beneficiarii proiectului vor avea numai de câștigat în urma implicării directe în workshop-urile organizate și sper ca și prin intermediul lor să reușim să răspândim informațiile oferite, astfel ca numărul beneficiarilor indirecți ai proiectului Ora de nutriție să fie unul cât mai mare”, a declarat dr. chim. Paul Albu, președintele Asociației Activ pentru Comunitate.

14331498_10157321136690562_1333974902_n0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !