Promisiune, devenită realitate

1Comentariu
Promisiune, devenită realitate
Pe vremea când echipa evolua în „Onoare”, iar primarul Şiculei, Aurel Radiţa, ne povestea cum va transforma izlazul unde evolua Crişul Alb într-o bază sportivă modernă, l-am privit cu reticienţă, ne gândeam că aşa sunt toţi primarii, nu-i doare gura să promită.

N-a trecut anul şi întâiul gospodar al singurei comune din judeţ cu trei echipe înscrise în campionatele judeţene de fotbal are cu ce se lăuda.

Vestiarele sunt amenajate, terenul este împrejmuit, lucrările la băncile de rezerve sunt în curs de finalizare. „În proporţie de 75% baza sportivă este pregătită de inaugurare. Mai avem de lucru la introducerea apei calde, la dotarea vestiarelor. În total, investiţia se ridică la 120 000 lei, bani asiguraţi de Primăria Şicula, dar şi din sponsorizări, deloc puţine, asigurate de oameni inimoşi din comună şi nu numai, care doresc să-şi păstreze anonimatul” – ne-a declarat primarul Aurel Radiţa.

Mesajul primarului

Cu derogare de la AJF Arad, date fiind antecedentele Aqua Vest şi nu doar, Crişul Alb Şicula speră să obţină dreptul de a organiza jocuri pe teren propriu încă din primăvara acestui an. „Ne dorim să jucăm acasă, în faţa suporterilor fideli. Avem promisiunea preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu, că ne va sprijini cu fonduri de la centru” – ne declară primarul Radiţa. Care are un „of”, un mesaj pentru contestatarii de circumstanţă.

„Să numai bârfească nimeni pe la colţuri, să vină să pună umărul pentru a sprijini proiectele noastre. Să nu uităm că, la mijloc, este vorba despre fii comunei, împătimiţi ai sportului rege, care merită apreciaţi şi sprijiniţi pentru efortul lor de a scoate Şicula din anonimat (şi) cu ajutorul fotbalului” – spune Aurel Radiţa.

D.S.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor