Promisiuni pentru PD-L-işti

3Comentarii
Promisiuni pentru PD-L-işti
ARAD – Premierul a promis sprijin pentru finanţare, dar şi susţinerea lui Falcă pentru o funcţie importantă.Premierul a promis sprijin pentru finanţare, dar şi susţinerea lui Falcă pentru o funcţie importantă.

Atmosfera în Palatul Cultural a devenit incendiară în momentul în care preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Ostaficiuc, a declarat că organizaţia din Timiş, alături de alte judeţe, va susţine candidatura lui Gheorghe Falcă pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului.

Suflarea PD-l-istă, care a umplut până la refuz sala, a aplaudat minute în şir, făcând un adevărat vacarm. Replica actualului şi – mai mult decât probabil- viitorului lider al PD-L a venit după doar câteva minute, când Boc a spus că„sunteţi cea mai bună organizaţie PD-L şi o spun ca preşedinte al partidului, având în spate analizele centralizate ale rezultatelor din ultimii patru ani…Vă mulţumesc în numele PD-L. Acesta este motivul pentru care am ţinut să fiu prezent pentru a vă transmite, cu sinceritate, acest „mulţumesc” pentru ceea ce faceţi pentru Arad, pentru PD-L şi pentru România şi sunt convins că, în continuare, PD-L Arad are multe de spus în politica locală, judeţeană şi, cu siguranţă, şi naţională. Iar dl. Ostaficiuc a deschis un astfel de palier, care merită, cred eu, susţinerea dumneavoastră şi a noastră, a tuturor”. Boc a ţinut, deasemenea, să precizeze că modul de organizare a PD-L Arad(pe colegii) va fi adoptat, prin statut, de către toate organizaţiile din teritoriu, deoarece asigură cel mai bine legătura cu electoratul. „De aceea, d-le Seculici, d-le Falcă, d-le Ioţcu- ca să mă refer doar la cei trei din fruntea PD-L Arad, meritaţi aprecierea Partidului Democrat -Liberal”, a conchis premierul.

„Suntem cei mai buni”

Organizarea Consiliului de Coordonare a fost fără cusur, lăsându-l pe Emil Boc realmente impresionat, mai ales că Falcă i-a spus „în treacăt” că mobilizarea atâtor oameni din toate colţurile judeţului a fost făcută în mai puţin de 36 de ore.„Suntem cei mai buni şi facem ce trebuie pentru PD-L , pentru Arad şi pentru ţară”, i-a spus-o, direct, Falcă lui Boc, aducând şi argumente : 52 de primari, 36 de viceprimari, 330 de consilieri locali, 16 consilieri municipali, 18 consilieri judeţeni , şapte parlamentari, aleşi, toţi, în primul tur, dintre care cel mai bătrân este Adrian Niţu, 53 de ani etc. Imediat după acest pomelnic- încă mult mai consistent- a urmat la cuvânt invitatul Constantin Ostaficiuc, care a servit „bomba”, la care, cu certitudine, nimeni din sală nu se aştepta. Că a venit special pentru aceasta, este clar, însă nu a fost atât de clar dacă răspunsul lui Boc a indicat faptul că ştia dinainte sau că a fost luat pe nepregătite. Şi într-o variantă şi în cealaltă, esenţa este că reacţia a fost pozitivă.

S.T.

Taguri: , , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor