Promit recepţie pe autostradă în 2011

20Comentarii
Promit recepţie pe autostradă în 2011
BUCURESTI – Aradul cuprins în bugetul de stat cu centură ocolitoare, autostrăzi, dar nu şi cu drumuri naţionale.

Premierul Emil Boc a prezentat, de curând, câteva date din bugetul de stat de pe anul viitor, insistând pe investiţiile care se vor face, capitol în care Aradul se regăseşte de mai multe ori.

Şeful Guvernului a precizat, de pildă, faptul că atât varianta de ocolire a Aradului în regim de autostradă, cât şi autostrada Arad-Timişoara vor fi recepţionate anul viitor. “În materie de autostrăzi, pe lângă faptul că se vor continua lucrările la Autostrada Transilvania, sunt câteva autostrăzi ce se vor recepţiona în anul 2011, pe baza banilor prevăzuţi în bugetul din acest an: varianta de ocolire Arad, de 12,3 km, Arad-Timişoara – 32 km, Medgidia-Constanţa – 30 km, varianta de ocolire Constanţa – 22 km, lucrări ce se vor recepţiona în 2011, la care se mai adaugă Cernavodă-Medgidia – 19,3 km, care se vor da deja în exploatare”.

Oficialul a punctat şi faptul că sunt în curs de licitare şi vor demara lucrările la “cele mai importante obiective de investiţii de autostrăzi de pe Coridorul IV: Timişoara-Lugoj – 35,6 km, Orăştie-Sibiu – 82 km, Nădlac-Arad – 38 km, Deva-Orăştie – 32 km, Lugoj-Deva – 99 km”.

Fără drumuri naţionale

Judeţul Arad nu se regăseşte, însă, pe lista drumurilor naţionale care vor fi reabilitate pe bani de la bugetul de stat, în enumerarea făcută de premier. 

La capitolul proiecte care vor fi elaborate în anul viitor se numără proiectul care leagă Reghinul de Topliţa – Arad – Oradea – Haţeg – Simeria.

“Sunt câteva autostrăzi ce se vor recepţiona în anul 2011: varianta de ocolire Arad, Arad-Timişoara …” – Emil Boc

JA-A.B.D.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor