„Proprietarul” lui Arsenie Boca „descinde” la Mănăstirea Prislop

De Alin Gherasim
31Comentarii
„Proprietarul” lui Arsenie Boca „descinde” la Mănăstirea Prislop
Daniel Gheorghe, arădeanul care susţine că deţine licenţa de marcă Părintele Arsenie Boca, anunţă că merge în verificări la Prislop.

Acţiunile lui Daniel Gheorghe, cel care susţine că firma lui este unica deţinătoare a licenţei Părintele Arsenie Boca, a anunţat că în cursul zilei de miercuri, 16 mai, se va „pogorî” peste zona Mănăstirii Prislop pentru a verifica cine vinde produse de cult cu însemnele „Sfântului Ardealului”. „Scopul vizitei va consta în informarea tuturor agenţilor comerciali care doresc să vândă produse care poartă însemnele mărcii înregistrate, cu privire la condiţiile necesare intrării în legalitate. Este mai mult decât necesar ca toţi cei care până acum comercializau astfel de produse – fie-n mănăstire, fie la tarabele aflate în zona adiacentă mănăstirii, ori în alte unităţi comerciale – să înţeleagă că această licenţă nu le interzice să mai desfășoare acte de comerţ, însă le impune îndeplinirea unor condiţii minimale. Totodată, tuturor celor interesaţi de obţinerea unei astfel de licenţe, le voi oferi sprijinul meu necondiţionat”, a anunţat arădeanul.

Se contrazice?

După cum am arătat mai sus, Daniel Gheorghe spune că le va oferi sprijinul tuturor celor care sunt interesaţi să obţină o licenţă. Dar, câteva rânduri mai jos, arădeanul trece din nou la ameninţări. „Aduc la cunoştinţă că, în cazul în care voi constata încălcări ale legii 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, voi sesiza organele competente în vederea luării de măsuri în consecinţă”, a mai precizat cel care se autointitulează deţinătorul lui Arsenie Boca. Aşadar, el îi ajută pe cei care vor licenţă, dar înainte pune Poliţia pe ei şi cere dosare penale în cazul celor care vând obiecte de cult.

A început în Arad

„Prigoana” lui Daniel Gheorghe împotriva celor care vând cărţi, iconiţe sau postere cu Arsenie Boca a început încă de săptămâna trecută la Arad. Deţinătorul mărcii a chemat Poliţia la un magazin de pe strada Meţianu care oferea spre comercializare produsele enumerate mai sus. Poliţiştii au anunţat că au deschis un dosar de cercetare penală pe numele administratorului magazinului respectiv.31Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor