Protocolul de la Bac

5Comentarii
Protocolul de la Bac
Protocolul de la Bac
ARAD – În plină sesiune, informaţiile legate de subiecte, profesori, comisie sau protocol, sunt pe buzele tuturor.

Informaţii contradictorii despre subiecte, comisie şi protocol circulă atât pe internet cât şi pe la colţurile liceelor. Întrebaţi, cei în cauză însă, nu îşi declină identitatea, astfel că nemulţumirile lansate rămân la stadiul de supoziţie.

Unii elevi au nemulţumiri asupra modului cum i-a abordat comisia, „care mai mult i-a încurcat decât să-i ajute”, părinţii spun că „protocolul a fost prea mare şi nu se justifică”.

Şeful IŞJ Arad, Marius Gőndor, a anunţat că toate conducerile unităţilor de învăţământ, diriginţii şi membrii comitetelor de părinţi au fost atenţionaţi că este interzisă colectarea sau favorizarea acţiunii de colectare a unor fonduri materiale sau băneşti de la candidaţi, pentru membrii comisiilor din centrele de testare sau de evaluare.

De asemenea, subliniază domnia sa, „oricine are ceva de declarat, trebuie să o facă în scris şi promitem că sancţiunile vor fi foarte drastice”.

Grijă pentru elevi

Se mai menţionează faptul că din partea IŞJ-ului nu s-au alocat fonduri pentru apă sau băuturile răcoritoare care se află în fiecare sală unde se susţin examenele. De acest lucru s-a îngrijit comitetul de părinţi. S-a urmărit ca sălile să fie răcoroase sau cu ventilaţie.

Pentru examenul de sport, probele se vor desfăşura în două etape: la ora 7.30 dimineaţa şi la ora 18.30 după-masa, pentru a preîntâmpina eventualele probleme de sănătate. Tot în acest sens, la intrarea în examen, fiecare elev trebuie să prezinte adeverinţa medicală.

L.F.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor