PSD Arad a depăşit ceasul bilanţului

De Adriana Barbu
11Comentarii
PSD Arad a depăşit ceasul bilanţului
Liderii locali spun că se pregătesc să dea curs proiectelor constructive la nivel de municipiu şi judeţ.

PSD Arad îşi face planuri mari pentru acest mandat. Conducerea PSD Arad a precizat că este de părere că „prin echipele de consilieri locali şi judeţeni va putea să determine, prin proiecte şi amendamente, transformări de substanţă în favoarea cetăţenilor, în plan administrativ. Senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi deputatul Dorel Căprar au susţinut faptul că poziţia filialei la alegerile din iunie este cea mai bună din ultimii 12 ani.

„În ceea ce priveşte rezultatele obţinute la alegerile locale, vreau să mai spulber un mit care a circulat în ultimele zile în presă şi care nu are niciun fundament real. Nişte domni care fac gazetărie după ureche, fără documentare prealabilă, au încercat să acrediteze ideea că PSD Arad s-a plasat pe penultimul loc din ţară din punct de vedere al scorului electoral. Nu este adevărat ! Organizaţia din Arad ocupă locul 33 din 47 pe harta filialelor judeţene social-democrate. Concret, este cel mai bun rezultat pe care l-am obţinut din 2004 încoace, avem 21 de primari şi 291 de consileri locali la nivel de judeţ, 11 consilieri judeţeni şi 7 consilieri pe linia Consiliului Local Municipal Arad. Vă asigur că referitor la componenţa echipelor de consilieri, trimitem oameni cu un potenţial uman şi profesional deosebit şi de o probitate morală ireproşabilă. Avem proiecte, avem soluţii şi chiar din banca opoziţiei vom constitui o voce redutabilă şi determinantă, care de la nivel de comisii şi până la vot va face politică şi administraţie doar în beneficiul cetăţenilor şi a comunităţii locale”, a declarat senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiului Naţional al PSD

„Pentru că vreau să fi cât se poate de clar şi explicit aş începe prin a preciza că am decis să îmi depun mandatul de consilier judeţean şi să îmi continui munca ca deputat în Parlamentul României şi implicit proiectele legislative şi civice pe care le-am iniţiat în folosul celor m-au trimis prin vot în cel mai înalt for al ţării. Sigur că în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Arad prioritatea numărul unu rămâne materializarea tuturor proiectelor pe care le-am elaborat împreună cu echipa de consilieri judeţeni ai partidului.Vorbesc aici în special despre infrastructură, respectiv drumuri judeţene şi mă refer la finanţarea, transparenţa şi corectitudinea alocării fondurilor, la prioritizarea investiţiilor şi bineînţeles calitatea lucrărilor”, a fost anuţul făcut de Dorel Căprar, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad.

„Vom fi consecvenţi promisiunilor din campanie şi ne vom lupta pentru impunerea şi implementarea conceptului de agroturism, într-o formă fezabilă, în regiunile unde se pretează. De asemenea, consider că se poate face mult mai mult pentru producătorii agricoli independenţi iar această categorie trebuie să fie sprijinită începând de la producţie, desfacere, achiziţie şi până la distribuţie. De aceea consider esenţial dialogul şi întâlnirile cu producătorii, în vederea identificării şi centralizării problemelor pe care le întîmpină aceştia în practica curentă. (…) Dorim să impunem performanță şi echilibru în administrație şi avem o echipă puternică de consileri judeţeni pentru a reprezenta cu cinste, corectitudine şi coerenţă nevoile locuitorilor din judeţ.”, a mai precizat deputatul.

Taguri: , , ,


11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor