PSD: nu votăm ilegalităţi

4Comentarii
PSD: nu votăm ilegalităţi
Consilierii PSD spun că preluarea punctelor termice este ilegală.

Consilierul local Adrian Todor cere în numele grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal, scoaterea de pe ordinea de zi a unui punct ce face referire la preluarea în patrimoniu de către municipalitate a reţelelor şi punctelor termice, aflate în momentul de faţă, în proprietatea CET Hidrocarburi Arad. „Mă întreb, cum am putea prelua in patrimoniul CLM, 16 puncte termice care nu au cărţi funciare, prin urmare nu există dovada proprietăţii. Responsabilitatea dar şi semnele de întrebare, sunt cu atât mai mari, cu cât cel mai recent raport de evaluare, al treilea în ultimii ani, infirmă sub raport tehnic şi juridic concluziile celor două rapoarte întocmite anterior. Cum putem, practic, organiza licitaţia pentru atribuirea licenţei de funcţionare în condiţiile în care forma de proprietate asupra bunurilor CET Hidrocarburi este neclară din punct de vedere juridic?

Nu putem fi de acord să ne asumăm decizia de a prelua contra sumei de 27 milioane lei nişte bunuri înstrăinate cu titlul gratuit în 2009 şi a căror situaţie juridică este total incertă în momentul de faţă.

Solicităm public amânarea votului aferent punctului 14 de pe ordinea zi până la clarificarea acestor chestiuni de ordin juridice şi cerem în mod expres primarului Falcă să ne explice cum s-a ajuns în această situaţie”, spune Adrian Todor .

42.000 de copii, fără lapte şi corn

Prezent la conferinţa de presă, consilierul județean Florin Tripa îl acuză pe Iustin Cionca,preşedintele CJA, că se ocupă mai mult de politică, în timp ce 42.000 de elevi din judeţ sunt privaţi de dreptul de a-şi primi laptele şi cornul, după o lună de la începerea şcolii.

„Este un fapt fără precedent, mai ales că aici este vorba despre copiii noștri și nu despre drumuri județene lăsate de izbeliște sau clientela politică parazită a PDL-PNL.Pentru unii dintre aceşti copii, aflaţi la limita sărăciei, cornul zilnic şi laptele constituie poate singura masă zilnică regulată.Acestei realităţi tragice i se suprapune zâmbetul sarcastic a lui Iustin Cionca, întregul nivel de demagogie şi incompetenţa sa şi a întregii echipe liberale care îl secondează. Cer imperativ conducerii CJA să explice public părinţilor a peste 42.0000 elevi de ce la mai bine de o lună de la începerea cursurilor şcolare programul naţional „Cornul și laptele” nu funcţionează la nivel de județ !” , afirmă Florin Tripa.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor