Pulpe de pui din Slovacia pentru Anglia via Bucureşti

Pulpe de pui din Slovacia pentru Anglia via Bucureşti
ARAD - Garda Financiară Arad a depistat un nou caz de trafic ilegal de mărfuri. De această dată comisarii GFA au oprit în vama Nădlac pentru control un ansamblu de transport încărcat cu pulpe de pui congelate.

„Pentru justificarea provenienţei mărfii transportate, conducătorul auto, angajat al transportatorului a prezentat un CMR şi un înscris ce indicau sortimentele şi cantităţile de carne de pui congelată transportata, semnat şi ştampilat de o societate din Slovacia. Din documentele prezentate reiese că expeditorul mărfii este o firma din Slovacia destinatarul este din Anglia. Din explicaţiile date în scris de conducatorul auto reiese că marfa s-a încărcat în Slovacia şi urma să se descarce la o societate comercială din Bucureşti”, explică Anton Pop, comisar şef GFA. Fapta constatată constituie contravenţie, iar datorită faptului că nu s-a putut identifica proprietarul real al mărfii de pe teritoriul naţional, transportatorului i s-a aplicat o amendă de 6.000 lei şi s-a confiscat cantitatea de 19.955 kg carne de pui congelată introdusă pe teritoriul Românie.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !