Pun preţ pe produsele agricole

ARAD - Administraţia judeţeană a afişat, la transparenţă, proiectul „privind propunerile de preţuri medii la produsele agricole, practicate în judeţul Arad şi care vor fi luate în calcul la stabilirea arendei în natură pentru anul 2011”.

Preţurile au fost stabilite de Direcţia pentru agricultură şi dezvoltare rurală Arad. Astfel, au fost stabilite propunerile de preţuri medii la produsele agricole: cereale, cartofi, legume-fructe, carne în viu, oleaginoase, lapte, ulei, zahăr etc., preţuri calculate pe baza celor din anul 2010 precum şi a producţiilor realizate la unele produse agricole în acest an. De exemplu, pentru varză s-a stabilit un preţ mediu de 1,3 lei, la ceapă – 2 lei, la morcov – 2 lei, la usturoi – un leu etc.

„Această hotărâre este necesară în vederea comunicării ei Direcţiei generale a finanţelor publice şi a unităţilor fiscale din teritoriu care folosesc aceste preţuri pentru stabilirea plăţilor anticipate ale anului fiscal pentru veniturile din arendă achitate în natură proprietarilor, uzufructuarilor sau deţinătorilor legali”, se precizează în proiectul de hotărâre.

JA – S.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !