Punct final în Campania de plăți pe suprafață

De Andreea Pintea
Punct final în Campania de plăți pe suprafață
Peste 350,7 mii hectare de teren au fost înscrise în Campania pe 2018 derulată de APIA pentru plățile pe suprafață.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Județean Arad a anunțat că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2018 privind stabilirea modalităţii de coordonare a implementării schemelor de plăţi directe şi a Ajutoarelor Naţionale Tranzitorii care se aplică în agricultură, la nivelul MADR şi al APIA, cererile unice de plată s-au depus în intervalul 1 martie – 15 mai 2018.

În această perioadă, la nivelul APIA Centrul Județean Arad, au fost depuse 21.327 cereri unice de plată, pentru o suprafață totală de 350.785,41 hectare. „Suprafața aferentă cererilor depuse de către beneficiari este mai mare decât în campania anterioară. Astfel, în campania 2017, la nivelul instituției noastre, au fost depuse 21.538 cereri, pentru o suprafață totală de 344.793 hectare. APIA Centrul Județean Arad mulțumește pe această cale tuturor celor implicați în Campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2018: fermieri, președinți ai asociațiilor de producători agricoli, primării, Prefectură, angajaților”, a explicat Alin Triponescu, director APIA Arad.

În perioada 16 – 31 mai inclusiv, la sediile Centrelor județene/locale APIA, fermierii pot depune modificări la Cererile Unice de Plată depuse în cadrul Campaniei 2018, fără aplicarea de penalităţi.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !