Pure Fitness părăseşte, vineri, Galleria Mall

De Adriana Barbu
17Comentarii
Pure Fitness părăseşte, vineri, Galleria Mall
Ultimul „mohican” al mall-ului din Vlaicu – cea mai modernă sală de sport din Arad – îşi închide vineri porţile. A rezistat luni unui conflict care a adus la porţile mallului până şi poliţia!

Cea mai mare şi, se spune, cea mai modernă sală de sport din Arad, Pure Fitness, care îşi are sediul în Galleria Mall, îşi va închide vineri seară porţile. Iubitorii sporului care au ales această sală pentru modul în care era amenajată, dar şi (sau mai ales) pentru faptul că, se spune, aici sunt cei mai buni instructori şi cei mai sârguincioşi clienţi, vor trebui să-şi caute un alt refugiu sportiv, departe de pustiul din mall-ul de la capătul cartierului Vlaicu.

Managerul general Pure Fitness Arad, Carmen Creţu, ne-a declarat faptul că vineri va fi ultima zi de activitate pentru operatorul sălii de sport. Ultima zi cu sau fără aparatele de sport, acestea fiind în fapt motivul scandalului de luni dimineaţa. Conflictul s-a iscat, se pare, la sala de sport Pure Fitness, între administrația mall-ului, operatorul și proprietarul aparatelor şi echipamentelor de sport, care a venit să şi le ridice. După un scandal cu şefi, angajaţi, bodyguarzi şi, la final, poliţie, aparatele au rămas în sala de sport, din pricina… unor datorii între „părţi”.

Cu sau fără aparate şi echipamente sportive, mai marii sălii de sport Pure Finess au decis să pună lacăt pe afacere, vineri fiind ultima zi de activitate, ultima în care sala se va bucura de angajaţi. Carmen Creţu a precizat faptul că proprietarii aparatelor au dreptul să-şi ridice când vor echipamentele închiriate către Pure Fitness (pentru că aşa a fost prevăzut în contract), dar că sala va funcţiona, cu sau fără acestea, până vineri inclusiv.

Din informaţiile pe care le deţinem, administraţia mall-ului s-ar face în parte vinovată de faptul că şi Pure Fitness părăseşte complexul comercial, sala fiind cumva „ultimul mohican” de la Galleria Mall, relaţiile fiind încordate între proprietarii şi chiriaşii rămaşi.

O altă sală

Tot bursa zvonurilor vorbeşte de o negociere, şi ea extrem de greoaie, a administratorului mall-ului cu un alt operator de sală de sport, care ar apărea pe diverse afişe. Dar la cât de greu se mişcă lucrurile în mall-ul abandonat, e greu de crezut că cineva va dori să-şi deschidă în regim de urgenţă o sală de sport acolo. Poate pe viitor.

Revigorarea mall-ului este pe mai departe doar o chestiune de intenţie a noilor proprietari, care nu au găsit până la ora asta, după cum aţi putut citi într-un material anterior publicat pe Jurnal arădean şi pe www.aradon.ro, numele pentru rebranduirea mallului.17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor