Putem plăti cu cardul la Trezoreria Arad

De Diana Dutu
3Comentarii
Putem plăti cu cardul la Trezoreria Arad
Începând de luni, 18 iulie, prin intermediul echipamentelor POS instalate la ghişeele din unitate.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad anunţă finalizarea proiectului pentru introducerea plății cu cardul la ghișeele Trezoreriei a impozitelor, taxelor și contribuțiilor sociale, ca metodă alternativă de plată, pentru persoanele fizice și persoanele fizice autorizate. Sunt acceptate cardurile Visa, Mastercard sau echivalent.

„Se vor putea efectua plăți începând cu data de 18 iulie 2016. Este vorba despre operațiuni de încasare a impozitelor, taxelor și altor sume cuvenite bugetului general consolidat datorate de contribuabili” – se arată într-un comunicat al instituţiei.

Tipurile de creanțe fiscale care pot fi plătite prin intermediul cardurilor bancare prin POS au fost aprobate prin Ordinul Ministrului Finanțelor Publice nr. 943/iunie 2016 Printre acestea, enumerăm: impozitul pe veniturile din activități independente, din cedarea folosinței bunurilor, din activități agricole, din jocuri de noroc, accize încasate din vânzarea de alcool etilic, contribuții de asigurări sociale, contribuții de asigurări sociale de sănătate, contribuții de asigurări pentru șomaj, TVA, amenzi, penalități și confiscări, alte taxe și tarife – taxa pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar etc.

Proiect pilot

Proiectul privind introducerea plății cu cardul la Trezorerie a fost finalizat și implementat, până în prezent, numai de către Direcțiile Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara și Galați. Plata cu cardul se va putea efectua la toate unitățile operative ale trezoreriei din județele componente ale regiunii noastre, respectiv Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor