Puţine noutăţi la reunirea lotului

De Leo Sfara
Reactualizat la:
2Comentarii
Puţine noutăţi la reunirea lotului
UTA verifică doi irlandezi şi un paraguayan, un tânăr de la ACSO Filiaşi, dar şi un fost jucător de la Farul.

Arad. Aşa cum era de anticipat, nu au fost mari surprize la reunirea echipei UTA. Azi, la ora 15.30, Ionuţ Popa a sunat adunarea, pe „Motorul”, acolo unde suprafaţa de joc a fost plină cu zăpadă, responsabilii stadionului fiind luaţi prin surprindere de faptul că arădenii şi-au reluat pregătirile, sau de faptul că a căzut zăpada în ultimele zile.

De altfel, Ionuţ Popa a şi mutat toate antrenamentele din această săptămână, de la ora 11, la 15.30. Asta, tocmai pentru ca terenul sintetic al arenei din Aradul Nou să poată fi curăţat dimineaţa, dacă este cazul.

Şase jucători noi

La capitolul sosiri, sunt câteva nume noi, dar niciunul nu spune mare lucru. Cel mai important e paraguayanul Jorje Alvarenga Ceilalţi sunt Ciprian Dombrovoschi, fost la Farul, dar liber de contract acum, şi irlandezii Godfrey Jean Yoro (portar) şi Jack Philip Strickland, plus tânărul Sebastian Puşcaşu. La primul antrenament a fost prezent şi tânărul Deta, care a fost împrumutat până acum la LT Cermei.

„În această săptămână vor veni, cu siguranţă, şi alţi jucători. Suntem în discuţie cu mai mulţi jucători, care sunt în prima ligă, la ora actuală, dar aşteptăm ca ei să-şi rezolve problemele. În funcţie de cum îşi rezolvă problemele, vin mai devreme sau mai târziu la Arad, sau nu mai vin deloc. E foarte greu să aducem jucători, deşi purtăm discuţii permanente cu ei, deoarece fiecare are câte un motiv să refuze. Ba distanţa, ba, salariul, ba, nu mai ştiu ce. Să vă spun că am discutat cu un portar, care ne-a spus că nu vine, deoarece suma oferită de altă echipă e una aproape dublă.

Absenţe şi plecări

Nu toţi jucătorii sub contract au fost prezenţi la reunire. Orlic şi El Hazni au fost învoiţi, Coulibaly a anunţat că întârzie, iar Benga este blocat în Italia şi nu se ştie dacă va mai primi drept de muncă în România. În rest, s-a renunţat la Oprea şi D. Dan, iar Enescu este la final de contract.

În schimb, deşi nu mai sunt doriţi la echipă, A. Iuga şi C. Matei se fac că nu ştiu acest lucru şi s-au prezentat la reunire. „Sunt jucătorii echipei UTA, iar dacă ei doresc să rămână, nu avem ce face, doar să tragem speranţa că vor juca bine în retur” – a spus acelaşi Popa.

Medic şi preparator

Aşa cum şi-a dorit Ionuţ Popa, la UTA au ajuns şi doi din cei trei oameni care lipseau din staff. Este vorba de un preparator fizic şi un medic. Primul se numeşte Valerio Zuddas, care a lucrat la echipe în Italia, dar şi în Georgia.

„E un preparator fizic tânăr, am avut discuţii clare cu el, încă de la început. M-a şi întrebat cum vreu să fie făcută pregătirea fizică, i-am spus că nici nu contează dacă e cu mingea sau fără, deoarece echipa trebuie să fie pregătită atletic. Sper să vină la echipă, deoarece el va pleca mâine la un simpozion în Italia şi va reveni doar la sfârşitul săptămânii” – a spus Ionuţ Popa.

Medicul este un tânăr israelian, pe nume Hashem Fallah, născut în Nazaret, care e rezident în România de cinci ani.

20 de jucători la reunire

Aşa stând lucrurile, la prima mişcare din acest an au fost prezenţi următorii: Bodea, Godfrey Jean Yoro – Copaci, Costin, Miculescu, Stahl, C. Rus, Merian, A. Iuga, R. Iuga, Matei, Suslak, Isac, Vulturar, D. Popa, Deta, Dombrovoschi, Godfrey Jean Yoro, Jack Philip Strickland, Puşcaşu, Jorje Alvarenga.

Taguri: , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor