Răchită şi Moldovan, amânaţi din nou

62Comentarii
Răchită şi Moldovan, amânaţi din nou
ARAD – Procesul în cazul Trifa a fost amânat la cererea noului avocatului al lui Răchită, pentru studierea dosarului.

9 aprilie este data la care a fost amânat procesul în care Ovidiu Răchită şi Florin Moldovan sunt judecaţi pentru omor deosebit de grav în cazul Trifa. Amânarea a fost cerută de avocatul lui Răchită care a spus instanţei că fratele inculpatului l-a contactat în urmă cu două zile pentru a lua cauza şi nu a avut timp pentru a pregăti temeinic apărarea. Apărătorul a solicitat o amânare deoarece nu a citit decât rechizitoriul. Procurorul nu a fost de acord cu cererea avocatului bihorean, motivând că dacă la fiecare termen Răchită îşi va angaja un alt apărător, procesul o va ţine din amânare în amânare. Instanţa a admis propunerea avocatului lui Răchită, atrăgând însă atenţia că nu va tolera dacă acesta va întârzia la înfăţişări, având în vedere că apărătorul este din judeţul Bihor.

”Lipsesc probele”

În ceea ce priveşte stare de arest preventiv care va expira la 16 aprilie, atât avocatul lui Moldovan cât şi cel al lui Răchită au cerut judecătorului să revoce măsura arestului preventiv. ”Ceea ce lipseşte din puncte nostru de vedere sunt probele. Mărturiile celor şase martori sub acoperire nu se coroborează cu niciun mijloc de probă. Apreciez că procurorul e convingător în lipsa probelor”, a declarat în faţa instanţei. Florin Moldovan a spus în faţa instanţei că martorii sub acoperire fac parte din clanul Rohozneanu, în timp ce Ovidiu Răchită a declarat că l-a văzut pe Traian Trifa, prima dată când procurorul i-a arătat o poză de-a lui pe laptop, după ce l-a arestat pentru omor. Instanţa a hotărât să menţină măsura arestului preventiv.

JA – I.C.62Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor